Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit szóltok hozzá, hogy nőtt...

Mit szóltok hozzá, hogy nőtt a minimálbér?

Figyelt kérdés

Ismét jobban teljesítünk! Már megint többet keresünk.

De akkor miért drágul minden, miért egyre nehezebb munkát találni, és miért ilyen erős az euró... Ja hogy a forint a gyenge, bocsi.

#Európaiszintűfizetés #Ide költöznekazangolokafizetés miatt
2020. jan. 7. 15:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Maga Orbán Viktor ?
2020. jan. 8. 18:09
 22/25 anonim ***** válasza:
75%
A tanároknak nem nőtt a bérük, országos sztrájkot akarnak.
2020. jan. 8. 22:26
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az én fizetésem nem fog nőni. Szóval ott vagyok, hogy szép lassan az elmúlt 2 évben a bérem ugyanannyi, mint a mindenkori bérminimum. A sori munkás ugynannyit vagy többet keres, mint én, közben jó ha a cipőfűzőjét be tudja kötni. Most a saját munkahelyemről beszélek, nem leszólni akarom a sori dolgozókat.

Az árak közben az egekben, és lehet dobálózni a 3%-os inflációval, de ez a számítási módszerek miatt nem igaz. Pontosan azért nem mert ez egy ÁTLAGOT vesz alapul, egy átlagos fogyasztói kosarat, amibe olyan dolgok is bekerülnek, amelyeket egyébként az ember csak ritkán vásárol. A mindennapi élethez szükséges termékek ára viszont eszméletlen mértékben nő. Az, hogy a Gucci táska ára 4 éve nem változott nem giazán tud megnyugtatni...

2020. jan. 10. 06:14
 24/25 anonim ***** válasza:
60%

Az én fizetésem 2017 óta nem nőtt egy fillérrel sem.

Engem az érdekel, a minimálbér hidege hagy, mert annál többet keresek eleve.

2020. jan. 10. 07:29
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

14es : a valaszod hogx kell erteni???

mi az hogy "mellesleg nem total luzer senkik .... " -akkor ezt ugy kell erteni hogy a.luzer senkik is megkeresik a minimalbert vagy hogy azok se kapnak minimalbert akik nem luzerek ?

Valaki magyarázza már el a 14est, vagy ha nem tudtok helyesen fogalmazni es ertheto mondatot irni inkabb ne irjatok

2020. jan. 10. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!