Ebédszünetet ledolgoztathatnak úgy, hogy hivatalosan nem is annyi?
Ah, világvége... :( Sajnálom!!! Hogy merészelik azt, hogy van ebédszünet, nem?!
Gyere át ide te szegény, itt nem kell ledolgozni azt a fránya ebédszünetet hisz nincs. Egész 8 órában jó ha kétszer ki tudok menni inni, wc-re meg pár falatot enni mindezt kevesebb, mint 10 perc alatt mert a főnök jön utánad, hogy mikor akarsz már visszamenni dolgozni.
Tényleg.. annyira sajnállak basszus.. kegyetlen munkahely lehet az!!!
Csatlakozom.
Nem rinyált, hanem érdeklődött. Megteheti, ezért van ez az oldal.
Nem felelt meg neki, váltott.
Részedről meg ez már magyarázkodás. Először vergődsz egy sort, hogy neked nem jár ebédszünet, aztán meg azt írod, nincs is rá szükséged, kibírod. Na ez a kamu.
8-10 órás műszak, utazással jóval több. Zabálhatsz akármennyit otthon, akkor is halál éhes leszel, és ne magyarázd meg, hogy nem így van.
Ha nem tetszik a munkahelyed, ennél több lehetőség sosem volt váltani. Ha meg gyáva vagy, ne a másikon verd le!
Hisztiztem volna? Érdekes, szarkazmusnak szántam.
Csak annyit mondtam, hogy örülj az ebédszünetnek mert nálunk nincs aztán mondtam, hogy kb. egész 8 órában kétszer tudok kimenni, de van amikor csak iszok mert otthon ettem és sokáig kibírom evés nélkül, eszek ha hazaértem. Ettől függetlenül szeretem a munkám, ilyen miatt felesleges lenne váltanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!