Műszakvezetőnek hogy lehet nettó 500 ezer a fizetése?
Kezdő mérnök sem kap ennyit, pedig egyetemet végzett.
A műszakvezető pedig jó esetben érettségivel rendelkezik és csodaszámba megy ha beszél idegennyelvet.
Mindegyik erőszakos, öntelt, pöffeszkedő figura, aki valahogy elérte hogy felemelkedjen a többi melós közül és egész nap facebookozik.
Ezért miért jár nettó 500 ezres fizu?
Istenem a darabszám az én jolly jokerem.
Autonet-nél dolgoztam én voltam lényegében a féktárcsa betáros, kb 500-700 naponta plusz fékbetét és egyéb tartozékok, és nem egyszer kaptam lebaszást az alacsony darabszámomra annak ellenére hogy egy féktárcsa 20kiló körül mozog, kamion tárcsa 70+.Igazábol arcra megy a fizu az ilyen multihajcsár cégeknél, szépen ki kell nyalni a főnök seggét és kapsz rendes fizut, attól függetlenül milyen poziciót töltesz be. Egyébként annak ellenére hogy a belemet kihajtottam egész hónapban 170nettó-val ajándékoztak meg,munkatársamat akit ki nem állhattak neki 120-at fizettek. Szóval egy vicc az egész. Teljesítménybér=120netto+(tudjál szépen gondosan nyalni)és akkor jár a bónusz. Na szép napot! :D
# 20
Hivatás szeretetből választottad ezt a szakmát? Vagy meg kell élni valamiből és jobb híján ez volt?
"Műszakvezetőnek hogy lehet nettó 500 ezer a fizetése?"
Nagy a felelőssége. Ha a Boschban megáll egy gyártósor, az óránként akár 1 millió EUR kiesés is lehet. Ehhez képest az 50k az aprópénz.
Ha egy munkavállaló megbízható, tud szervezni, lojális és jók a mutatói, akkor nem nehéz idővel (!) kialkudni ennyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!