Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Műszakvezetőnek hogy lehet...

Műszakvezetőnek hogy lehet nettó 500 ezer a fizetése?

Figyelt kérdés

Kezdő mérnök sem kap ennyit, pedig egyetemet végzett.

A műszakvezető pedig jó esetben érettségivel rendelkezik és csodaszámba megy ha beszél idegennyelvet.

Mindegyik erőszakos, öntelt, pöffeszkedő figura, aki valahogy elérte hogy felemelkedjen a többi melós közül és egész nap facebookozik.

Ezért miért jár nettó 500 ezres fizu?

2020. jan. 2. 22:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

# 9

Hú de okosnak kell lenni hogy beírd az Excelbe mennyit gyártott a gép és kik dolgoznak éppen. :D

2020. jan. 2. 23:36
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Az, amiről te nem tudsz, és ezt a vitát most el sem kezdem, nemhogy belemenjek.
2020. jan. 2. 23:38
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

"Hú de okosnak kell lenni hogy beírd az Excelbe mennyit gyártott a gép és kik dolgoznak éppen. :D"

Akkor valószínű te még azt a szintet sem ütöd meg, hiszen nem te vagy ott fél millióért.

2020. jan. 2. 23:42
 14/24 A kérdező kommentje:

# 13

Nem ütöm meg azt a szintet.

2020. jan. 2. 23:48
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

Ha tényleg ennyit keres és valóban csak ennyit dolgozik, akkor az valamelyik felsőbb vezetőnek a valakije.

Egy olyan, 250 főt foglalkoztató, éves árbevételét tekintve 1,5-2 milliárd forintos cégnél dolgoztam pár éve, akkor az ügyvezető kapott ott 450-500 ezret, a műszakvezetők 250-270 körül.

(Ez a cég a Bosch egyik beszállítója).

2020. jan. 3. 08:35
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

MÁV modonyvezetők közel egymilliót vidznek haza. Mi olyan nagy dolog van abban, hogy tilos jelzésre megáll? :-)

Kötve hiszem, hogy csak adatok felvitele a dolga. A műszakvezető nem adminisztrátor.

Ő gondoskodik arról, hogy az üzem zökkenőmentesen működjön.

Biztonsági előírások megtartatása, gépek és berendezések állapota, anyagellátás stb.

2020. jan. 3. 09:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
"Nem ütöm meg azt a szintet."---kérdező legalább elismered te is :)
2020. jan. 3. 10:12
 18/24 anonim ***** válasza:
32%
győri audiba a sima sormunkás keres nettó 400at. (láttam a jövedelemigazolásukat).. ezek után a műszakvezetőjük mennyit kereshet :P
2020. jan. 3. 18:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az lehet műszakvezető, akinek diplomája van. Ígyy van meg a havi 400.000. MEO-s 300 körül kap. Csoportvezető 260. Sori operátor 180-250.
2020. jan. 3. 20:15
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
Német luxusautó alkatrész gyárban vagyok egy Pest megyei városban műszakvezető. Nekem nem 12 óra a műszak csak 8, de messze vagyok a nettó 500-tól, amit írsz. Szintén 20 ember tartozik nagyjából hozzám. Ha bárki hibázik először engem vesznek elő, utána minden adható pótlékom ugrik. Ha bármi elromlik délután vagy éjszaka nekem kell megoldani. Ha valaki szabadságot kér én intézem. Ha kevesen vagyunk beállok melózni. Én könyvelek. Ha valaki helytelenül használ valamit és baja esik, az az én felelősségem. Ha valaki rosszul van én hívom a mentőt. Ha nem vagyok bent, az én mobilom csörög, hogy mit kéne tenniük. Mindenfajta továbbképzésre meg technikai meetingre kell jarni. Ha a benti telefon szól, és valaki németül vagy angolul ugat bele, válaszolni kell és nem pislogni. Érted lassan?
2020. jan. 3. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!