Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A béremelés mindenkit érint?

A béremelés mindenkit érint?

Figyelt kérdés
Az is fog kapni béremelést, aki nem minimálbért keres?
2019. dec. 31. 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Viszont a garantáltbérminimum 195 ezer forint és mivel ezerféle pótlék létezik simán összejöhet az, hogy az alapbére a garantált bérminimum amire rárakódik 100 ezer ft pluszban;)

Dolgoztam olyan helyen, ahol termelés is folyt és a fizikai dolgozók kaptak 15% délutáni pótlékot, 30% éjszakai pótlékot, veszélyességi pótlékot, 13. havi fizetést havi egyenlő részletekben, hétvégi és ünnepnapi pótlékot, 20%-os prémiumot ha hozták az elvárt darabszámot és minőséget stb... Akinek volt mondjuk havi 40 óra éjszakai műszakja és havi 40 óra délutánija, havi 2 szombatot bejött (nem pluszban, hanem hétköznap helyett) és hozta a normát, az majdnem megduplázta a fizuját.

2019. dec. 31. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A garantált bérminimumot olyan pozíciókban fizetik amik szakmai végzettséghez kötött. A gyári operátor munkához meg a 8 általános sem követelmény. Amúgy a magyar munkáltatók pont nem arról híresek hogy bőkezűen osztanák a pótlékot.

2019. dec. 31. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem biztos, hogy nem, most szembesítettem valakit a hibáiról...
2019. dec. 31. 18:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Elvileg kell 8 általános iskolai végzettség, viszont 1 évig úgy dolgoztam, hogy be se mutattam a bizonyítványomat, csak akkor kérték, amikor átvett a cég!
2019. dec. 31. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A 8 általános nem szakmai végzettség.

Szerintem minden fillér emelésért legyél hálás.

2019. dec. 31. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!