Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha 4500 ft karácsonyi pulykapé...

Ha 4500 ft karácsonyi pulykapénzre felháborító (an alacsony) akkor 0 ft az mimek minősül?

Figyelt kérdés

Az OMSZ-nél áll a balhé mert a mentősök megkapták a karácsonyi jutalmat (pulykapénzt ) és sokan pár ezer ft-ot kaptak volt pl aki 4500 ft-ot. És írják a lapok portálok hogy ez FELHÁBORÍTÓ. Mármint hogy ennyit ilyen keveset kapnak.

Kérdésem: ha 4500 ft felháborító(an) alacsony akkor amit én kaptam, az a NULLA forint az minek minősül?

Mi (az én munkahelyem) sok éve konstans nullát kapunk.

Akkor ez mi? Felbáborító a köbön? (és akkor mi van? semmi. Lehet ezekkel a maszlagokkal dobálózni hogy felháborító hogy képzelik bezzeg ez meg az... és akkor mi van? Semmi!)

2019. dec. 24. 12:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%
Boldog karácsonyt TE SZERENCSÉTLEN KÉRDEZŐ!
2019. dec. 24. 17:21
 22/29 anonim ***** válasza:
74%
Azért sem kapsz bónuszt, mert egy alkoholista szerencsétlen vagy, aki munkaidőben gyakorizik :)
2019. dec. 24. 20:16
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
Ez a kérdés nem a mentősökről szól, hanem te akartál rinyálni kicsit.
2019. dec. 24. 20:27
 24/29 anonim ***** válasza:
69%
tulajdonképpen a fizetésed is vedd prémiumnak mert egy ilyen sivalkodó azt sem érdemli meg
2019. dec. 24. 22:22
 25/29 anonim ***** válasza:
74%

“Akkor én (mi) mit szóljak /szóljunk a munkahelyünkön?”

Majd ha te is emberéleteket mentesz meg, embereket hozol vissza a halálból, és ünnepnapokon is azért dolgozol, hogy ments, na akkor rinyáljál. Ezek az emberek hősök, te nem vagy az, csak egy ostoba ripacs, akár tetszik, akár nem.

2019. dec. 24. 22:28
 26/29 anonim ***** válasza:
74%
Hihetetlen, hogy ez a szerencsétlen még karácsonykor is itt vergődik.
2019. dec. 24. 22:33
 27/29 anonim ***** válasza:
83%
Én se kaptam. Na és? Tudtam mikor odamentem dolgozni így ennek megfelelő volt a bérigényem.
2019. dec. 25. 11:52
 28/29 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, baromi tájékozott vagy ám.. Ez nem jutalom a mentősöknek, hanem a pénzük, ami jár. Ugyanis elvették az éves munkaruha támogatásukat, amit minden évben kaptak, ami jár nekik, ami szerződésben van foglalva. Majd ezt alakították úgy, hogy az a 37ezer fr bruttó összeg legyen, adózzanak utána. Magyarul kevesebbet kapnak az általad jutalomnak nevezett pénzzel együtt, mint tavaly (hiszen akkor 37ezret kaptak).

Remélem így már világos a dolog.

2019. dec. 26. 19:53
 29/29 anonim ***** válasza:
91%
Szar neked Balázska.
2019. dec. 26. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!