Ha 4500 ft karácsonyi pulykapénzre felháborító (an alacsony) akkor 0 ft az mimek minősül?
Az OMSZ-nél áll a balhé mert a mentősök megkapták a karácsonyi jutalmat (pulykapénzt ) és sokan pár ezer ft-ot kaptak volt pl aki 4500 ft-ot. És írják a lapok portálok hogy ez FELHÁBORÍTÓ. Mármint hogy ennyit ilyen keveset kapnak.
Kérdésem: ha 4500 ft felháborító(an) alacsony akkor amit én kaptam, az a NULLA forint az minek minősül?
Mi (az én munkahelyem) sok éve konstans nullát kapunk.
Akkor ez mi? Felbáborító a köbön? (és akkor mi van? semmi. Lehet ezekkel a maszlagokkal dobálózni hogy felháborító hogy képzelik bezzeg ez meg az... és akkor mi van? Semmi!)
“Akkor én (mi) mit szóljak /szóljunk a munkahelyünkön?”
Majd ha te is emberéleteket mentesz meg, embereket hozol vissza a halálból, és ünnepnapokon is azért dolgozol, hogy ments, na akkor rinyáljál. Ezek az emberek hősök, te nem vagy az, csak egy ostoba ripacs, akár tetszik, akár nem.
Kérdező, baromi tájékozott vagy ám.. Ez nem jutalom a mentősöknek, hanem a pénzük, ami jár. Ugyanis elvették az éves munkaruha támogatásukat, amit minden évben kaptak, ami jár nekik, ami szerződésben van foglalva. Majd ezt alakították úgy, hogy az a 37ezer fr bruttó összeg legyen, adózzanak utána. Magyarul kevesebbet kapnak az általad jutalomnak nevezett pénzzel együtt, mint tavaly (hiszen akkor 37ezret kaptak).
Remélem így már világos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!