Bármilyen szakorvos tud dolgozni a magánszfrérában? Egy patológus, infektológus vagy oxyológus hogyan?
Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 20:30
11/13 anonim válasza:
Én erre azt mondom, aki jó szakember az rögtön a privát (fizetős) szférában helyezkedik el.
Szerintem csak a fogyatékosok vagy a nagyon gazdagok maradnak ebben a remek állami egészségügyi rendszerben, ahol elvárás az, hogy éhbérért dolgozzanak.
12/13 anonim válasza:
Én kórházban dolgozom heti 4 napot közalkalmazottként, 1 napon pedig katában nonprofit rendelőintézetben vagyok. A betegek TB alapon jönnek mindkét helyen. Nem kell bájolognom azokkal a betegekkel, akik a pénzükért erre igényt tartanak. Alapból kedves vagyok, de nem bírom, amikor valamit kettőnél többször kell elmondanom.
És nem tartozom egyik, az előző válaszoló által említett csoportba sem:P
Radiológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!