Egyetemista vagyok. Ellopták a pénztárcám! Nincs mit ennem sem. Honnan szedjek gyorsan pénzt? L20
Sziasztok!
Ellopták a pénztárcám a metrón, abban volt mindenem. Bankkártyáról levettem az összes pénzem... ((( Szülők nem segítenek, dolgozni dolgozom minden nap, de fizu csak 10-én lesz, előleg nincs. Plazmaadás nuku, vékonyak az ereim. Mit csináljak? :(((((( Egy forintom sincs!
"ezért nem kell a bankszámláról minden pénzt levenni. Most csak elég volna besétálni egy bankfiókba holnap és kivenni pár ezret"
Lehet, hogy az a "minden pénz" volt pár ezer és az lett volna a heti kajapénz...
A BKV-nál pedig, ha jól tudom, a Generali biztosító fizet, ha balesetet szenvedsz - elképzelhető, hogy lopás esetén is kártérítésre vagy jogosult."
Már régóta nincs biztosítás! Lopasra meg sose volt: szép is lenne... Rengeteg zsebtolvaj mozog BKV járatain sajnos, jó sokba kerülne a biztosítónak.
És hát igen, máskor ne vedd fel az összes pénzed. Millió helyen lehet kártyával fizetni, nem értem miért kell minden pénzt felvenni. Pár ezer bőven elég piacra és hasonló helyekre ahol nincs kártya elfogadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!