Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetemista vagyok. Ellopták...

Egyetemista vagyok. Ellopták a pénztárcám! Nincs mit ennem sem. Honnan szedjek gyorsan pénzt? L20

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ellopták a pénztárcám a metrón, abban volt mindenem. Bankkártyáról levettem az összes pénzem... ((( Szülők nem segítenek, dolgozni dolgozom minden nap, de fizu csak 10-én lesz, előleg nincs. Plazmaadás nuku, vékonyak az ereim. Mit csináljak? :(((((( Egy forintom sincs!

2019. dec. 17. 17:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Barátok.
2019. dec. 17. 17:23
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Miért nem mész haza a szüleidhez? Órák ilyenkor már nincsenek.
2019. dec. 17. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Menj haza a szüleidhez, nem hinném hogy karácsony előtt rád csapnák az ajtót.
2019. dec. 17. 17:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A "szülök nem segítenek" elég érthetö kellene, hogy legyen, a kérdezö nem tud tölük segítséget kapni, azaz nem tud odamenni sem!
2019. dec. 17. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős, évfolyamtárs, folyószámlahitel?
2019. dec. 17. 17:37
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem, ha levetted a számládról a pénzed, akkor miért nincs....
2019. dec. 17. 17:41
 7/15 A kérdező kommentje:

6: Azért írtam, hogy ne ajánljon senki napszámos kőműves melót! :)

7: Levettem mindent most a kártyámról, a pénz a tárcámban volt...

2019. dec. 17. 17:46
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Folyószámlahitel, állj ki utcazenélni, alkalmi munka karácsonyi vásáron. Ilyeneket tudok elképzelni.
2019. dec. 17. 18:00
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, megvan-e még a "Budapest minden ingyen" csoport face-en, de egyszer vittem egy szatyornyi kaját olyan embernek, aki hasonlóan szar helyzetben volt (munka nélkül volt sokáig, és amire kapott egyet, semmije nem volt, a fizuig meg várni kellett).
2019. dec. 17. 18:10
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

1. Volt valami biztosításod erre az esetre? (Kérdezd meg a munkahelyeden és az egyetemeden/diákszövettségednél is - gyakran előfordul, hogy úgy vagy biztosítva a munkaadód által, hogy nem is tudsz róla!) Nézd meg az összes biztosításod papírjait is! Én például úgy jártam, hogy a lakásbiztosításom 120.000 Ft-ot fizetett, amikor eltörtem az ujjam. Néha a biztosító társaságok is tudnak jófejek lenni. A BKV-nál pedig, ha jól tudom, a Generali biztosító fizet, ha balesetet szenvedsz - elképzelhető, hogy lopás esetén is kártérítésre vagy jogosult.

2. Esetleg megkérdezheted a munkahelyeden, hogy tudnak-e előleget adni a fizetésedből. (Feltétlenül vidd magaddal a rendőrségi papírokat, mivel az ilyen ügyeket többnyire rendkívül bürokratikusan kezelik a cégek!)

3. Vannak alkalmi munkák, amik egy napon belül fizetnek. Ilyen lehet egy hétvégi ruhatárazás a H&M-ben, vagy egy alkalmi takarítás is. Nézd meg a Profession.hu, Workania.hu oldalait, illetőleg a különböző diákszövetségek és facebook csoportok is a segítségedre lehetnek.

4. Barátok, ismerősök.

5. Személyi kölcsön, diákhitel. A google kulcsszó a kölcsön azonnal.

6. Ha van felesleges tárgyad, amit eladhatnál, tedd fel a Jófogásra, Vaterára, facebook Marketplace-re! De ha szeretsz kézműveskedni, vagy bármit létrehozni, azt is el tudod adni.

7. Korrepetálás. Nem tudom, milyen szakon tanulsz, de egy csomó általános iskolás és gimnazista van, akik teljesen be vannak tojva a jövőheti témazárótól. Ha úgy érzed, akár nekik is segíthetsz valamelyik tantárgy(ak)ban.

2019. dec. 17. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!