Pályakezdő villamosmérnök BSc diplomával mennyit kereshet pesten?
Tudom, hogy szakiránytól erősen függ, de nagy átlagban mennyit kérhet egy frissdiplomás villamosmérnök, akinek van 1 év gyakornoki tapasztalata? Csak mert rengeteg embertől olyanokat hallok hogy nettó 400 alá nem is érdems menni, de amikor a statisztikákat nézem az átlagfizetés, amibe beleszámolják nem csak a kezdőket, az nem éri el ezt a szintet.
Ha nagyon kell szakirány a válaszhoz, akkor mondjuk egy beágyazott rendszerekre szakosodott villamosmérnököt vegyünk alapul.
Én is nehezen hiszem el, de Pesten nem találok semmit. Egyszerűen nem kellek, mert pályakezdő vagyok
Ez így van. "Pályakezdőnek legyen legalább 3 év szakmai tapasztalata." Vicc kategória.
Amúgy a munkaerőhiány akkor van, ha mérnököket keresünk gombok nyomogatására meg adminisztrációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!