Tudnátok rangsorolni a mérnököket?
Figyelt kérdés
Melyikre van legnagyobb szükség, és melyikre lesz legkevésbé szükség a közel jövőben?#gépészmérnök #közlekedésmérnök #villamosmérnök #mérnök #építészmérnök #építőmérnök #mechatronikai mérnök
2019. szept. 25. 08:59
1/2 anonim válasza:
Villamosmérnök
Mechatronikai mérnök
Gépészmérnök
.
.
.
.
És a többi. Persze vegyészre és építészre mindig lesz szükség, de belőlük nem sok kell, és a fizetésük sem mindig valami jó. Az első háromnak kategóriákkal jobb (én is az első három valamelyike vagyok).
2/2 anonim válasza:
Villamos
Gépész
Mecha
Info
Építő
Építész
Vegyész-Bio
Közlek
Jármű
Élelmiszer
Energetikai
Anyag
Környezet
Formatervező
Könnyűipari
Faipari
Már így piaci kereset + észszerűség szempontjából. De mindegyikre szükség van, mert én (kitalálhatod hogy milyen) mérnökként nem fogok csavarokkal, menetekkel, anyagmegmunkálással, stb-vel foglalkozni. És nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!