Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát ajánlanátok...

Milyen munkát ajánlanátok diszlexiával/diszgráfiaával/diszkalkuliával?

Figyelt kérdés
Szivesen felvesznek mert nem vagyok buta, és talprasesttnek tünök, de amint ezek kiderülnek vagy elküldenek, vagy magamtól megyek el mert kiutálnak.B bármennyire igyekszem, képtelen vagyok lépést tartani a többiekkel, és az angol nyelvet se tudom elsajátítani rendesen. Van ugyan diplomám (természettudományi), de semmire se megyek vele, mert kinek kell olyan munkaerő aki egy pár soros emailt se tud normálisan megírni, vagy hibátlanuk kitölteni egy excelt (vagy ha igen 3x annyi ideig tökölök rajta mint más). A problémából fakadóan kézügyessgégem se tul jó, összekeverem a job-bal kezem nem tudom mebecsülni a távolságokat ezért gyakran mellérakok-öntök dolgokat, ha sietni kell összekeverem a pénzeket (szóval vendéglátás, kassza, stb, se megy).Jelenleg közszférában dolgozom adminisztrációs poziban, beszerzéseket kell intéznem, de szerintem hamarosan innen is el fognak küldeni (épp ma fogyatékosozott le a főnököm, és már itt is utál mindenki emiatt).Már nem tudom mit csináljak, fizikai meló se opció mert 45 kg -os lány vagyok (28 éves).Nagyon el vagyok már keseredve, mi lesz így velem az életben?
2019. dec. 9. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%
Köszi, de nem szeretem a kisgyerekeket
2020. júl. 24. 13:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Dadus? Még jó, hogy nem irodalom tanárnak ajánlott.

A munkahelynek kell inkluzívnak lennie és rendesen fel kellene szerelni eszközökkel bármilyen díszes emberrelnél. Ja hogy a magyar társadalom gyökér és a megfelelő törvényeket nem tudja megírni és kirekesztő.

2023. febr. 20. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!