Miért csőcselékek a gépkezelők?
Figyelt kérdés
Gépkezelő vagyok egy gyárban, havi nettó 400 ezret viszek haza, jövőre ennél többet is. Miért nézik le ennyire az embert, mert gyártógépet szolgál ki? Mennyivel rosszabb egy mozgalmasabb munkát végezni 8 órában, mint egy széken bámulni a monitort 8 órán át, esetleg programozni és agyilag lezsibbadni nap végére?2019. nov. 30. 18:38
11/14 anonim válasza:
#10 győri Audi ennyit fizet. Láttam az ott dolgozók egy részének a jövedelemigazolását. Operátori munkakör, nettó 350e-et visz haza átlagosan. Vannak hónapok amikor a 450-550 is befigyel.
12/14 anonim válasza:
Akkor egy mernok mennyit keres netto 2 millió?
13/14 anonim válasza:
Jaja, Nyugat-Magyarországon sokkal többet kell fizetni az osztrák határhoz közel, mint máshol az országban, különben Ausztria csak egy köpés és ha nem is mindenki, de rengetegen lelépnének (és már így is rengetegen leléptek.)
14/14 A kérdező kommentje:
Nem az Audinál vagyok, ott biorobotok dolgoznak.
2019. dec. 2. 08:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!