Milyen olyan munkaköröket ismertek, amik nem tipokus ülőmunkák, de nem is állóak?
Ismerősömet gerincsérvvel műtötték és leesett az állam, amikor megtudtam - ugyanis a fornettiben volt eladó, egész nap állt és 3 kilós kenyereket emelgetett.
Ha nem százalékoltak le vele, akkor az egészségi állapotod jó, nem éri el azt a %-ot, hogy emiatt ne tudj dolgozni. elhiszem, hogy jelenleg nem vagy jól, de hidd el, nagyon sok minden fejben dől el.
A kérdésre válaszolva: legyél postai kézbesítő - igen, tudom, az nem a legjobb meló - mert ott se ülni nem kell, sem állni és azt még képzettség nélkül is lehet végezni :-)
Nem bunkóság kimondani, hogy nincs értelme a kérdésnek. Mit tudsz, ha se állni, se ülni nem? Tudsz 4 órát állni meg 4et ülni?
Mert akkor bármelyik irodaimunka jó, egy állítható magasságú asztallal.
Menj el kereskedelembe dolgozni olyan helyre, ahol megcsinálod az adminisztrációt, rendeléseket, számlázást ülve, de fel is állhatsz termékeket bemutatni.
Én is ilyet keresek, nem bírom a monotonitást, sem az állómunkát.
" Csináltam műtét után pár évvel irodai munkát, ültem 8 órákat, felkelni alig bírtam reggelente."
Nyilván, mert épp az ülőmunka terheli meg a legeslegjobban a gerincet (egy olyan, akinek fpgalma sincs a dologról :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!