Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen olyan munkaköröket...

Girlll3 kérdése:

Milyen olyan munkaköröket ismertek, amik nem tipokus ülőmunkák, de nem is állóak?

Figyelt kérdés
Nekem a logisutikai ügyintéző, személyi asszisztens pozíciók jutottak eszembe. Neketek? Egészségügyi szempontból nekem ez fontos lenne, a gerincem beteg, de shogy észrevettem a szemem meg a sok monitorozáat nem bírja.

2019. nov. 26. 06:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem igazán világos, mit akarsz. Fekvő munkát? És mitől más a logisztikai ügyintéző? Állva is nyomkodhatja az SAPt?
2019. nov. 26. 07:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Műtött a gerincem.... szóval olyat akarok, amit el tudok végezni, mert bár nem százalékoltak le, nem bírnék 8 órát ülni vagy 10-et állni. Részmunkaidős áĺlások meg, 6 órások nem sokat fizeznek, bár munkahelyfüggő mennyi a fizetés. Én nem tudom, ha bunkó vagy az mitől kellemes érzés... drága 1-es válaszoló.
2019. nov. 26. 07:57
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Ooooké, és mihez értesz?
2019. nov. 26. 08:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősömet gerincsérvvel műtötték és leesett az állam, amikor megtudtam - ugyanis a fornettiben volt eladó, egész nap állt és 3 kilós kenyereket emelgetett.

Ha nem százalékoltak le vele, akkor az egészségi állapotod jó, nem éri el azt a %-ot, hogy emiatt ne tudj dolgozni. elhiszem, hogy jelenleg nem vagy jól, de hidd el, nagyon sok minden fejben dől el.

A kérdésre válaszolva: legyél postai kézbesítő - igen, tudom, az nem a legjobb meló - mert ott se ülni nem kell, sem állni és azt még képzettség nélkül is lehet végezni :-)

2019. nov. 26. 08:08
 5/12 anonim ***** válasza:
12%

Nem bunkóság kimondani, hogy nincs értelme a kérdésnek. Mit tudsz, ha se állni, se ülni nem? Tudsz 4 órát állni meg 4et ülni?

Mert akkor bármelyik irodaimunka jó, egy állítható magasságú asztallal.

2019. nov. 26. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Menj el kereskedelembe dolgozni olyan helyre, ahol megcsinálod az adminisztrációt, rendeléseket, számlázást ülve, de fel is állhatsz termékeket bemutatni.

Én is ilyet keresek, nem bírom a monotonitást, sem az állómunkát.

2019. nov. 26. 09:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Na, most az oké, hogy nem százalékoltak le, de nem emelhetek pl. Olyan ne reagáljon, akinek fogalma sincs, mi ez a betegség, milyen fájdalmakkal járt, stb. Nem vagyunk egyformák, lehet most jól van és bírja azt az eladói munkát, de később rá fog tolni, ezt viszont biztosra veszem, azért, mert akit egyszer ilyennel mútöttek, annak ez nem való. Csináltam műtét után pár évvel irodai munkát, ültem 8 órákat, felkelni alig bírtam reggelente. Mindegy, végül is van most olyan munkám, aminél ülök is és állok, csak nem fizet túl sokat és gondoltam, hogy elmegyek még tanulni valamit. Eddig is tanultam, most is fogok.
2019. nov. 26. 09:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

" Csináltam műtét után pár évvel irodai munkát, ültem 8 órákat, felkelni alig bírtam reggelente."

Nyilván, mert épp az ülőmunka terheli meg a legeslegjobban a gerincet (egy olyan, akinek fpgalma sincs a dologról :D )

2019. nov. 26. 10:17
 9/12 A kérdező kommentje:
de éppenséggel akkor csak ülőmunkát kaptam.... valamit meg csinálni kellett, mert élni kell valamiből. Na, de munkaköröket senki nem ajánl... milyen érdekes, csak az észosztás megy eddig, segítségnyújtás semmi
2019. nov. 26. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Ajánlottunk, többen is, csak azt a részét nem veszed észre a dolgoknak.
2019. nov. 26. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!