Magyarországon egy burkoló ma tényleg ilyen nettó 600 ezreket keres?
". A mester a csempét 3000Ft/nm2 árun rakja majd föl "
A mestert a máltai szeretetszolgálat küldte? Ma már 9000-ért rakják a csempét.
Simán, ha vállalkozó vagy feketén csinálja bejelentett félállás mellett. Alkalmazottként azért nem, de ott csak a selejt marad + azt tényleg tisztán megkapja, míg ha egyedül dolgozol, szerszám, üzemanyag, parkolás....
Akit én most "szereztem" olcsón dolgozik, napi 16 000 Ft. Ezzel a piaci ár alatt van -30-40%, munka minősége még kérdéses, de tervezetten ott állok fölötte az idő nagy részében. Ez 10-15 nap alatt 240k, a maradék időben csinálja a bejelentett félállását.
Napi (8 óra) 4-5 nm-t lehet átlagosan lerakni fugázással együtt, ez ha a piaci 6000-9000 Ft-os nm árat veszed akkor kijön 600-900k Ft, de ebből vesz szerszámot, valami kamut adózik, meg fenntartja a kocsit, parkoltatja. Annyit keresnek nettóban kb mint egy mérnök, ugyan úgy közöttük is van ügyesebb, bátrabb, tapasztaltabb ill. ezek ellentétei.
Igen annyit,apukám is az és azt mondja szeret az építőiparba lenni mert hasznos munkát csinál ,és mert nagyon jól lehet vele keresni.
De neki még ennyi pénz se elég szóval nem is tudom neki mennyi lenne elég.:)
"A mestert a máltai szeretetszolgálat küldte? Ma már 9000-ért rakják a csempét."
Én fel rakom 1000 (azaz ezer) Ft-ért is négyzetméterét. Számlásan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!