Mit tegyek, ha felvettek valahova, de 90%-ban biztos egy jobb lehetőség?
Elvállaltam egy tanulmányaimnak nem megfelelő munkát, a héten már kezdtem is.
Ugyanakkor közben szóltak, hogy hamarosan tudnék menni máshova (tanulmányaimnak megfeleően). Az totál reménytelennek tűnt korábban, ezért is vállaltam el emezt.
90%, hogy fel fogok majd mondani.
Pénzügyileg kibírnám ezt a pár napot és nem szeretném csak azért halogatni a felmondást, hogy elmondhassam magamról, hogy dolgozom.
Így is van más dolgom is, energiaitalon élek most pár napig. Van dolgom a kövi hellyel kapcsolatban is.
Ma dobbantsak vagy még várjak ki?
Igazáből ez a 10%, ami miatt kérdéses.
Ja és egy teszt is várható egy harmadik helyről.
Ja és szünetben tudom csak nyomkodni a telefont, mielőtt ebből is gond lenne... Betanulás van, most szünet.
Továbbiakban szerintem nálam se lehet majd.
Biztosan megoldódott azóta, de felmondani akkor kell ha alàírtad a munkaszerződèst, mert kínos úgy munkanèlkülinek lenni, hogy a jobb ajànlat esetleg mègsem jön össze.
Règen vàlogattam èn is de màr tudom hogy a semminèl a szar munka is jobb (igen èn is akarok munkahelyet vàltani).
Nem jött be a 90%-os és olyan magánéleti dolgok következtek be, ami miatt fel kell adnom a tanulmányaimat.
Egyébként aki 30 napos felmondási idővel hagyja ott a régi helyét, az is tud szerződést aláírni?
30 nappal előbb?
Ha felmondási idő van akkor meg kell beszèlni a következő munkàltatóval a kezdèsed pontos idejét. Így a következő munkahelyeden hivatalosan a felmondàsi időd lejàrta utàn kezdesz (ellenőrizd, hogy a szerződésben ez jól van-e rögzítve). Erről nem szabad hazudni mert a munkàltató is azonnal felmondhat neked, a jelenlegi munkahelyen meg az új szerződés alàíràsa utàn azonnal fel kell mondani, hogy a lehető leghamarabb kezdődjön az 1 hónap.
Sajnàlom ami veled törtènt, remèlem jó lesz a következő munkahelyed és hamarosan folytathatod a tanulàst.
Programozni tanultam. Ezt nem lehet később folytatni.
Hála Istennek nem mondtam fel a munkahelyemen. Inkább felkötném magam, mintsem bemenjek, de legalább van
"Hála Istennek, nem mondtam fel a munkahelyemen"
És Hála Istennek, hallgattál ránk, mivel többen mondtuk, hogy addig ne mondj fel, amíg a másik nem biztos.
Mondjuk 29 évesen, miután mindent elfelejtettem, amit 27 évesen tanultam?
Meg bolti eladó vagyok, napi 10 órát talpalok, foglalkozok vásárlókkal - inkább tanácsadó vagyok. Szerződéseket írok stb.
Mondjuk a gazdasági válság után esetleg találok jobbat, ami mellett ismét esténként, éjjel és hétvégente tanulhatom majd a programozást 29 meg 30 évesen, de minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!