Morgan Stanley cég állásinterjúja milyen?
Akik szerint a Morgan Stanley interjú izzasztós, azok egyébként voltak már interjún komolyabb tech cégnél? :)
Nem evosoft, EPAM meg hasonlókra gondolok, hanem mondjuk Amazon, Salesforce, Apple, Uber, Google, Dropbox, Facebook stb.
11:
Dolgoztam 2.5 évig a Morgan Stanleynél. Az Amazonnál kihullottam az első telefonos körben, innentől kezdve nem tudhatom, és a legtöbb nem zseni szintű ember nem tudhatja, utóbbi mennyire lehet izzasztó. A Modgan Stanleynél mondjuk nem volt izzasztó szerintem, máig nagyon keresik az embereket, ezért viszonylag könnyen felvesznek, egyetlen probléma, hogy a legtöbb embert külsősnek (hivatalosan másik cég alkalmazottjaként), ezért fizetésemelés hiányában előbb-utóbb le kell lépni, ha nem akarnak belsősnek átvenni.
Azért más a Morganhez interjúzni Budapesten és más New Yorkban.
Egy new yorki morganes IT állásra bekerülni kimondottan nehéz.
Egyébként már a morgen nem annyira menő IT körökben...
Kimondottan kezd inkább ellen példa lenni az embereknek. Mondom úgy hogy én is ott vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!