Morgan Stanley cég állásinterjúja milyen?
Telefonos ('ismerkedos'), joreszt angolul
Telefonos, 'szakmai' jellegu ('szintfelmero'), szinten angolul
Behivos, 3 ora alatt 3 interju (HR + 'technikai') - na ez az igazan izzasztos
Team fitting (a leendo kollegaiddal osszeismerkedos)
Amugy ha gyk-n kell ezeket megkerdezned, biztos vagyok benne hogy alkalmatlan vagy...
Én elbuktam egy másik hasonló multinál az első körben. Megkérdezték, hogy miért akarok náluk dolgozni.
Nem értettem a kérdést. Azért mert hirdettek egy szabad pozíciót amihez meg volt a végzettségem és a szakmai tapasztalatom.
Sajnos nem tudok zsigerből nyalni, hogy micsoda megtiszteltetés lenne egy ilyen híres cég csapatába tartozni. Ez lett volna a helyes válasz.
Azért az valóban gáz, ha nem tudod megindokolni, hogy miért a Morganhez jelentkeztél.
Nem tudom finance, jogi vagy IT pozícióra jelentkeztél, de bármelyikre is, egészen biztos volt még legalább 50-60 hasonló pozíció Budapesten. Mindegyikre jelentkeztél?
Gondolom nem, valami alapján biztos kiválasztottad a Morgant és még N db céget, amikhez jelentkeztél, ezt az indokot kellett volna elmondanod az állásinterjún.
Én például Java fejlesztőknek jelentkeztem a Morganhez. Több száz Java fejlesztő pozíció van Budapesten GE, Ericson, EPAM, Lufthansa és kismillio kis magyar cég. Értelemszerűen nem jelentkeztem mindenhova, de a Morganhez igen, aminek nyilván volt egy oka, és egyszerűen csak ezt az okot mondtam el az állásinterjún.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!