Telenornál mennyire befolyásoló tényező a tetoválás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Először is ne haragudjatok a kategória miatt, de nem találtam megfelelőt!
Szóval: holnap megyek egy interjúra a Telenorhoz, ugyanis jelentkeztem egy értékesítői állásra.
Nagyon parázok, mert nem szeretném, hogy a tetoválásom befolyásoló tényező legyen az esetleges alkalmazásomnál.
A kézfejemen található egy apróbb szöveg (kishúgom neve), ami számomra nagyon fontos..
Mennyire elfogadóak ennél az üzletláncnál? Tolerálják szerintetek ezt?
Előre is köszönöm a válaszokat!😊
2019. nov. 6. 14:35
1/5 anonim válasza:
Ennyi biztos nem, mert 2019ben már ilyenek nem kizáró okok...
2/5 anonim válasza:
Én láttam már teletetovált munkatársat náluk, úgyhogy szerintem magasról lesz.rják. Egy tetkón ma már max. csak az öregek akadnak ki..
3/5 anonim válasza:
Figyi, alig van már valaki akin nincs valamilyen kisebb nagyobb tetoválás, főleg a fiatalokon. Ez biztos hogy nem befolyásoló tényező.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!😊
Nem volt probléma a tetoválás dologgal ugyanis el sem jött az úriember a megbeszélt időpontra! Se egy telefont nem kaptam, hogy ne menjek, se más visszajelzést, így frankón hoppon maradtam!
2019. nov. 7. 13:43
5/5 anonim válasza:
Sajnálom, majd a következő sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!