Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A netes munkákat miért utálja...

A netes munkákat miért utálja mindenki? Tényleg haszontalanok?

Figyelt kérdés

Rengeteg netes munkás hirteteseket lehet látni iyen olyan emberektől, sosem érdekelt hogy mi az pontosan, sosem irák le csak hogy majd privátban,...

Nem tudom elképuzelni hogy milyen munka is lehet, mindig csak ilyen beszervezős hülyeségre gondoltam, és a csoportokban is általában kitiltják az ilyeneket. Gondolom akkor kamu az egész vagy kevés az a pénz amit fizet?!

2019. nov. 2. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
12%

Mivel nem ismersz mindenkit, igy nem tudhatod, hogy ki utalja es ki nem?

Valszeg, egy troll vagy!

2019. nov. 2. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneknek természetesen semmi köze a MUNKÁHOZ.

Egytől egyik burkolt piramisjátékszerű MLM-es néphülyítések.Legtöbbször csodatisztítószert,kamuékszert,gagyiparfümöt,vagy bármi egyéb f...ságot kell az ismerőseidre tukmáli és közben arra biztatni őket,hogy ugyanezt tegyék.Az alpkoncepció kb mindenhol ugyanez,csak a körítés lehet kicsit más.

2019. nov. 2. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Na most akkor egytől egyig, vagy legtöbbször?

A két kifejezés üti egymást.

NEm, ezek nem MLM-es dolgok.

Legtöbbször kérdőíves oldalak.

Kis összegekről van szó, de otthonról, unalmadban még pár ezer ft is jónak számít.

Én be vagyok regisztrálva, de már unom, nem szoktam töltögetni, 2x volt eddig kifizetésem paypalra.

Tudni kell, hogy a minimum kifizetés 1500 ft, és kb fél év alatt jön össze, mert egyrészt ritkán jön kérdőív, másrészt meg amit elkezdesz, sokszor annál is kiírja, hogy nem vagy megfelelő erre a kérdőívre.

Na és itt jön az, amihez kellenek az új emberek: kapsz x forintot, ha új embert hozol.

Mondhatjuk, hogy MLM, de mégsem az, amit írtál, nem kell terméket eladni. Az új tag, ha beregisztrál, és kitölt 3 felmérést, akkor neked automatikusan jóváírnak 150 ft-ot.

Azért kell ezt privátban, mert az illetőnek az oldalon meg kell adnia a "barát" e-mail címét, és majd az oldal fogja küldeni a linket.

Szóval ninc smit kitenni a csoportba, nincs egy ilyen sima weboldal, mivel ha magadtól regisztrálsz, attól XY nem kap pénzt. Csak akkor kapja meg, ha az ő ajánlásával kerülsz be.

Ha egy több ezres, több tízezres csoportba teszi ezt ki, 10-nél tuti több ember fog rákattanni, mert mindig vannak munkakerülők, meg ott van a sok kismama, meg aki dolgozik ugyan, de kéne neki másodállás. És vérszemet kapnak, hogy de jó, otthonról végezhető... beleugranak, könnyű, pár perc, stb. Aztán majd ráunnak, mert eltelt 3 hónap, és még egy fillér sincs belőle. De mindegy, a kezdő 3 felmérés megvolt, emberünk meg nyert vele pár ezrest.

2019. nov. 2. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:

a minimum kifizetés 1500 ft, és kb fél év alatt jön össze"

Ez óriási biznisz akkor :-) jobb helyeken egy segédmunkás ennyit kap ÓRÁNKÉNT...

2019. nov. 4. 06:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezért unnak bele, erre próbáltam rávilágítani.

És nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy napi több órát foglalkozol vele.

Arányaiban kb úgy jön ki, mint egy valós munkahely, szóval ha állandóan lehetne csinálni, napi 8 órában, akkor sokan örülnének.

De a világon nincs ennyi kérdőív.

Ezek olyan kérdőívek, amikért egy-egy cég fizet, hogy megsimerje az emberek véleményét. Általában a nagyok szokták ezt, mert ők tudják megfizetni.

Pl. legutóbb egy viszonylag hosszút töltöttem ki a nagyáruházakról. Auchan, Tesco, Aldi, és sok-sok kérdés, pontozós részekkel, mennyire vagy elégedett ezzel, azzal, kb mindenre rákérdeztek.

Fél óra pöttyözgetés fizet kb 300 ft-ot.

Nem egy álomfizetés, régebben számolgattam, kb minimálbérre jönne ki, ha tényleg lehetne napi 8 órában csinálni.

Az építőipari segédmunkás ugye tudod, hogy nincs bejelentve, és 40 éves korára tönkremegy mindene, de nyugdíja nem lesz? Csak az összeg miatt mondom...

Szóval aki kismama, vagy egyszerűen csak keveset keres, és szeretné kiegészíteni, mert ideje van, amúgy is a gép előtt döglik egész nap, az nagyon örülne, ha össze tudna szedni még egy fél minimálbért havonta.

De mondom, pár ezres is elég, sokaknak az is számít.

2019. nov. 4. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Az építőipari sm csupán egy példának hoztam,de több tucatnyi nagyon könnyű,egyszerű munkát is lehet találni akár kiskönyvel,ahol kényelmesen megkapod az 1000Ft körüli nettó órabért.Munkaszerződést és bejelentést,megy ugye a netes kérdőívezésnél sem kapsz.A baj az,hogy az emberek olyan álomvilágban élnek,hogy otthoni f...lógatással majd egy átlagfizetés szerű összeget meg fognak keresni.(ha ilyen egyszerű lenne akkor ugye mindenki ezt csinálná)
2019. nov. 5. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!