Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg mindenki olyan jól...

Tényleg mindenki olyan jól keres itt és a való életben is? Tréfát félretéve, minden nő elvárja az alap nettó 250 plusz ezres fizetést a férfitól?

Figyelt kérdés
Én pl egyetemet végeztem népegészségugyi szakon, nehéz volt. 33 évesen nettó 185 ezret keresek Nyiregyhazan. Jo, tudom, a legtobb mernok, kozgazdasz, orvos, vallalkozo megkapja a 300 plusz nettot. De azért nem csak ok vannak. Mégis mindenki, aki ide ir, 200 felett kap kezhez. En meg szegyenkezek folyamatosan.
2019. aug. 9. 14:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%

Na, akkor egy kis gyorstalpaló:

A gyk-n mindenki 2 szakot tol párhuzamosan, min. 2 felsőfokú nyelvvizsgája van, 500e nettó a kezdőfizetése és 20+ cm a farka.

2019. aug. 9. 14:30
 2/24 anonim ***** válasza:
28%

Én nő vagyok, ha 20-30 ezerrel kevesebbet keres a férfi, az nem baj.

Na, de ha 100 meg 200 ezerrel az ciki.

2019. aug. 9. 15:05
 3/24 A kérdező kommentje:
Kerdes mennyit keres a no. Ha 300-400 at akkor magasra teszi rengeteg ferfinek a lècet.
2019. aug. 9. 15:08
 4/24 anonim ***** válasza:
65%
Persze, minden nő elvárja, miközben a fél országnak max. csak álom a 200 ezer feletti fizetés, mégsem egyedülálló minden második férfi.
2019. aug. 9. 15:09
 5/24 anonim ***** válasza:
35%
A 3-400 mitől magas léc? Azért ez még nem a havi milliós kategória. Ha a nő ennyit keres szerintem elvárható a férfitól is. Én legalábbis nagyon kényelmetlenül érezném magam ez esetben férfiként.
2019. aug. 9. 15:58
 6/24 anonim ***** válasza:
28%
Azért a mai világban, amikor ennyiért takkert nem találsz Budapesten, azért nem nagy pénz. Ennyiből én nem tudnék megélni, csak a lakhatás elvisz 200k-t.
2019. aug. 9. 16:57
 7/24 A kérdező kommentje:
Aki jó diplomára tett szert vagy kiváló szakmunkás szakember, annak szerencséje van.
2019. aug. 9. 17:22
 8/24 anonim ***** válasza:
82%

Ez nem szerencse.

Szerencse az, ha nyersz a lottón.

2019. aug. 9. 17:51
 9/24 anonim ***** válasza:
23%
Nem a nő várja el, az alap megélhetéshez kell egyre több pénz, az árszínvonal emelkedése (a reálbér csökkenése) miatt.
2019. aug. 9. 20:04
 10/24 anonim ***** válasza:
31%

8:

Hát ez azért nem teljesen így van.

Az, hogy kinek milyen diplomát sikerül szereznie, az nagyban függ attól, hogy milyen családba született.

Az pedig igenis szerencse kérdése.

Mert azért azt valljuk be, messze nem ugyanazokkal az esélyekkel indul az, akinek pl mindkét szülője orvos, mert ott evidens, hogy a gyerek is orvos lesz, és az, akinek tróger alkoholisták a szülei és pl 1db könyvet nem tudnának megvenni az orvosi egyetemhez, nemhogy 5-6 éven keresztül.

Tehát igenis nagyrészt szerencse kérdése, hogy kiből mi lesz, mert már akkor eldől szinte, amikor megszületik.

2019. aug. 9. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!