Tényleg mindenki olyan jól keres itt és a való életben is? Tréfát félretéve, minden nő elvárja az alap nettó 250 plusz ezres fizetést a férfitól?
11:
Nem azt mondom, hogy nincsenek egyedi kivételek, persze hogy vannak.
De a nagy átlag azt igazolja, amit leírtam.
90%-ban az dönti el, hogy ki/mi lesz belőled, hogy hová tett le a gólya.
#12: de nem azért mert nincs lehetőség! Egyszerűen csak sokan akik így nőnek fel nem is vágynak többre. Ezt látják, ez az élet nekik is.
Aki akar az viszont ki tud törni.
Nem az orvosi könyv megvétele a legnehezebb. Ott a diakhitel bárkinek.
És rengeteg más támogatás is.
Lelkileg nehéz kitörni az ilyennek. Te leszel az okostojás vagy a gazdag burzsuj a nyomortelepen, ezt lesz igazán nehéz kezelni.
ne a drodidok társadalmából indulj ki.
a gyakoridroid 300 felett keres, vállalkozása van több nyelven beszél anyanyelviszinten , programozáshoz tökéletesen ért az összes programnyelven stb.
a gyakoridroid nem a valóságot tükrözi ,
14:
De miért nem vágynak többre?:)
Mert a környezete erre determinálja. És a környezetét minek köszönheti? Hát a szerencséjének.
Lehet csűrni-csavarni, de mindig oda fogunk kilyukadni, hogy eldőlt minden akkor, amikor megszületett oda, ahova.
Én nem várom el, ha szereted csinálni, amit csinálsz, nekem elég.
Szerintem az nagyon maradi dolog, hogy a férfinek KELL többet keresnie, ebből inkább csak a pasik csinálnak komplexusos drámát, vagy az olyan nők, akik eleve nyerni akarnak a kapcsolaton.
Ha már pénz, nekem ezerszer fontosabb, hogy ne csússzon ki a pasi markai közül, és ne legyen adósságban.
Azért gondolj már bele, hogy az" Üzlet és pénzügyek" kategória általában nem az alacsony keresetű embereket vonzza. Akik idejárnak biztos nagyobb átlagot produkálnak, mint aki a "Tini és Felnőttpárkapcsolatok" kategóriába jár szórakozásként.
Nem , nem mindenki kap 200 felett kézhez, de nagyon sokan igen.
Én 235 nettó felett keresek gyógytornászként, párom kommunikációs szférában 270 felett + évi 2 bónusz. Nem vagyunk pestiek. Tudom, hogy nem ez az átlag, de manapság már nem egy kiemelkedő bér ez nagy városokban.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!