Nektek mik a havi kiadásaitok? Mi az amire biztosan pénzt kell költeni egy hónapban?
Berletidij, rezsi, kozos koltseg, kaja, berlet, tisztalkodas, mint alap.
Tobbi, egyeni igenyek.
1. albérleti díj
2. rezsi: víz, villany, gáz (vagy távhő), közös költség, szemétdíj
3. Tv, internet, mobilteló
4. utazás (helyi bérlet, ha autód van, akkor annak a költsége)
5. tisztálkodószerek (szappan, tusfürdő, borotva, fogkrém...stb)
6. tisztítószerek (Domestos, mosogatószer...stb)
7: Luxuskiadás (szórakozás, ruha, cipő)-akkor, ha marad rá pénz
8. Félretenni is illene (mert bármi közbejöhet betegség, fogorvos, gyógyszer)
Személyes higiénia: parfüm, krém, dezodor, fogkrém, borotva, stb. - Én ezekre olyan havi 5-7 ezer forintot költök.
Háztartás: zsebkendő, konyhai törlőkendő, folyékony szappan, konyhai szivacs, mosópor, mosogatószer, súrolószer, WC-papír - Ezek kijönnek átlagban havi 5 ezer alatt
Sport: edzőterem bérlet, táplálékkiegészítők (vitaminok, stb) - 15-25 ezer forint/hó
Kaja: Csak otthon főzök, ételhordóban viszem a kaját otthonról, havi max 1-2-szer fér bele kajálda : 35-40 ezer ft
Szórakozás: belépők, jegyek, alkohol, szemét kaják
Ruházkodás: új cipők, nadrágok, felsők, kabát, stb.
Utazás: Buszbérlet, bicikli szervizköltség, autó fenntartási költség, vonatjegyek, stb-stb
Albérleti díj
Rezsi költségek: közös költség, víz, gáz/fűtés, villany, internet/tv, mobiltelefonod díja
Jól van már, értem, hogy te nem fizetsz kommunális adót, de az volt a kérdés, hogy "Nektek mik a havi kiadásaitok?", nekem meg ez is közte van!
ezen mit olyan nehéz megérteni?
A keresőszavaka a kutya nem nézi, az nem a kérdés része, hanem arra szolgál, hogy ha abban a témában keresel, akkor rátalálj a kérdésekre.
Nem tudom, milyen helyről rendelsz, ahonnan én rendelek, aznap főznek, ebben biztos vagyok. Egyrészt még meleg, de ez nem bizonyít semmit. Viszont ha sok, és nem bírom megenni, marad másnapra - amikor már egész más az állaga, nem friss.
Egy levesről nem, de egy tésztaételről el tudom dönteni, hogy mai vagy tegnapi.
2 nappal korábban meg biztos nem csomagolnak semmit. Biztos vannak ilyen putri helyek is, de szerintem a normális helyeken ezt nem merik megjátszani, az ÁNTSZ kijár ellenőrizni, és ha az van ráragasztva, hogy ma készült és ma csomagolták, akkor én bízom benne, hogy az úgy is van.
Mondjuk nagy, neves helyekről rendelek, amik sok éve működnek. Nyilván a biztonságot is meg kell fizetni.
Sajnálom, ha ezzel megbántottalak, nálunk is van, aki otthonról hordja a kaját, de ő pl olyan, hogy mindenen spórol. Aztán mikor van valami rendezvény, ahol ingyen kaja van, két pofára tömi magába, az se baj, ha nem jut a többieknek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Azt gyanítom, hogy vagy te (kérdező) írta ki ezt a kérdést is, vagy az egyik válaszoló, aki azt írta, hogy a havi 80 sok a kajára.
Tessék, itt kb az a válaszolók véleménye, hogy ha kevesebből akarja kihozni, az konkrétan nyomorgás.
Élni kevés.
Ha azt is te írtad ki, neked nem szól.
"2 nappal korábban meg biztos nem csomagolnak semmit. Biztos vannak ilyen putri helyek is, de szerintem a normális helyeken ezt nem merik megjátszani,"
Efood, interfood, city food, Egészségkonyha stb stb. És minden hasonló menu szállító cég.
Persze lehet meleg kaját is, nem mondom, hogy nincs.
De a többség pusztán kényelembol rendel. Te meg ezek szerint finnyás vagy és azért.
Nem vagyunk egyformák, én inkább nem szórom a pénzt ilyenekre napi szinten, hogy többet tudjunk félrerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!