Bérpapírt minden hónapban kellene kapnom?
Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 17:45
3/7 anonim válasza:
Ha havonta kapsz fizetést, akkor havonta kell kapnod fizetési jegyzéket is. Ez nem feltétlenül papíron érkezik, egyre jobban terjed az a megoldás, hogy elektronikusan készül el, te pedig szabadon letöltheted a magadét, ha kíváncsi vagy rá. Ez elsőre egyértelműen hangzik, de a valóság sajnos nem ilyen egyszerű.
4/7 A kérdező kommentje:
Tavaly augusztus óta dolgozom, elején minden hónapban kaptam, most meg már idejét se tudom mikor volt...
Egy kezemen meg tudom számolni hányat kaptam.
2019. okt. 13. 19:29
5/7 anonim válasza:
Akkor épp itt az ideje megkérdezni a HR osztályt/ felettesedet, hogy miért maradoznak el a bérpapírok.
7/7 anonim válasza:
Nálunk elektronikusan szokták kiküldeni és csak egy előre megadott kóddal lehetett megnyitni, viszont volt amikor elromlott a rendszer és nem kapta mindenki meg automatikusan. El kellett menni a bérszámfejtésre és személyesen odaadták valamint jelezni kellett hogy kihagy a rendszer és azoknak utána ellenőrizték, hogy ki lett-e küldve. Ha rendszeresen adták majd egyszer csak abbamaradt már az első alkalommal mehettél volna a bérszámra/HR-re hogy nézzenek utána, mert ezt havonta adniuk kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!