Van köztetek olyan, akinek viszonylag rosszul sikerült az állásinterjúja, mégis kiválasztottak?
Figyelt kérdés
Főleg mérnöki munkahelyre lennék kíváncsi. Vagy minden mérnöki állásinterjún ilyen huncut kérdéseket tesznek fel?2019. okt. 25. 11:38
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a pozitív hozzászólásokat. Az utolsó hozzászólás pedig nagyon tanulságos volt! Megkaptam az állást, 100e bruttóval többet is adnak, mint amiben reménykedtem.
2019. okt. 29. 10:15
12/12 anonim válasza:
Gratulálok!:)
A szakmai rész tökéletességénél fontosabb az 1. benyomás/szimpátia szerintem.
1 éve úgy vettek fel álmaim állására, hogy 2. körben prezentálnom kellett egy számomra tök új témát, belekérdeztek, amire azt válaszoltam, hogy "megmondom őszintén, nem tudom, mert egy interneten talált angol anyagból készítettem a prezentációt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!