Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 130 ezer forintos...

Nettó 130 ezer forintos ezekkel a képesítésekkel?

Figyelt kérdés

Nos, voltam nemrég egy állásinterjún, igazából már megvolt az állásom, de erre is elmentem, hátha itt kedvezőbb feltételeket mondanak.

Pályakezdő vagyok, a második diplomámat csinálom, 2 nyelven aktív felsőfokú, 2 másik nyelven ( orosz, horvát ) aktív középfokú tudásom van.

Normális ez a bér 2019-ben a fővárosban? A másik helyen hiába vagyok pályakezdő, lazán megadják a nettó 200+ ezer forintos fizetést. 130 ezer nettóból az albérletet se tudnám kifizetni. Ki megy el ennyiért dolgozni egyáltalán fiatal felnőttként a fővárosban?

2019. okt. 25. 10:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az asszisztensi munka a következő diplomámhoz kapcsolódik, hosszú távon ebből lesz hasznom. Nem várok nagy fizetést, de a másik helyen 200+ nettót kapok, amivel elégedett vagyok, le is írtam, hogy nem megyek a 130ezres helyre :D
2019. okt. 26. 14:15
 12/13 A kérdező kommentje:
És igenis verem a mellem rá, mert más akármennyire büfészak még ezt se képes elvégezni, szerintem jó képességű vagyok és nyilván másodikat is azért csinálom, hogy még piacképesebb legyek :D
2019. okt. 26. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Kereskedelmi asszisztensként dolgozom(közgáz diploma+1 felső, 1 közép nyelvvizsga). Márciusban kerestünk új embereket. 10-12 jelentkező volt, a legtöbbjük diplomás és szórtuk ki a bölcsészeket, mert minimális ismeretük sem volt sem kereskedelem, sem pénzügy terén, annak ellenére, hogy a hirdetésben szakirányú végzettséget kértünk. Helyettük 2 OKJ-s pénzügyi végzettségű hölgyet vettünk fel. (vidéken és nem 130-ért, sőt nem is 200-ért)Nem a diploma megléte számít, hanem a minősége és a jelentkező rátermettsége.
2019. okt. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!