Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen esetben is kizár a...

Ilyen esetben is kizár a munkaügyi központ a rendszerből?

Figyelt kérdés

A felkínált munka pénzben nem lenne rossz viszont minden nap vagy 200km-ert kellene utazni oda-vissza munkásszállítóval.

Család végett nekem ez meg nem kivitelezhető.

2019. okt. 21. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Akkor zár ki, ha nem fogadod el a felajánlott lehetőséget, és ehhez kötik a regisztrált státuszt. Az, hogy ki és miért nem fogadja el, már egyéni preferenciák kérdése, a döntés számít csak. Ha nem fogadod el bármilyen ok miatt, azt fogják mondani hogy nem voltál együttműködő, és ez jellemzően kizárással jár.
2019. okt. 21. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Én a helyedben elfogadnám. Ha hoznak visznek és nem neked kell fáradtan vezetni akkor azért kibírható. Nem kell persze évekig de pár hónapig főleg így karácsony előtt én elfogadnám.

30F

2019. okt. 21. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

Fura a munkaügyitől az ilyen állásajánlat... De biztos így van, nem tartom normálisnak a napi 200 km ingázást... Hiába nem én vezetek, akkor is fárasztó lenne, a fáradt dolgozó meg nem ér annyit, mint a kipihent.

A családi állapotodat Te ismered, kérdezd meg, hogy mi a következménye, ha nem vállalod az állást. Legfeljebb ha tényleg ez a következménye, akkor gondold át, legvégső esetben meg vállald el erre a két hónapra. Ja igen, azt is kérdezd meg, hogy mi a helyzet, ha nem onnan méssz nyugdíjba...

2019. okt. 21. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet velük tàrgyalni, nem fognak kizàrni
2019. okt. 25. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!