Ilyen esetben is kizár a munkaügyi központ a rendszerből?
A felkínált munka pénzben nem lenne rossz viszont minden nap vagy 200km-ert kellene utazni oda-vissza munkásszállítóval.
Család végett nekem ez meg nem kivitelezhető.
Én a helyedben elfogadnám. Ha hoznak visznek és nem neked kell fáradtan vezetni akkor azért kibírható. Nem kell persze évekig de pár hónapig főleg így karácsony előtt én elfogadnám.
30F
Fura a munkaügyitől az ilyen állásajánlat... De biztos így van, nem tartom normálisnak a napi 200 km ingázást... Hiába nem én vezetek, akkor is fárasztó lenne, a fáradt dolgozó meg nem ér annyit, mint a kipihent.
A családi állapotodat Te ismered, kérdezd meg, hogy mi a következménye, ha nem vállalod az állást. Legfeljebb ha tényleg ez a következménye, akkor gondold át, legvégső esetben meg vállald el erre a két hónapra. Ja igen, azt is kérdezd meg, hogy mi a helyzet, ha nem onnan méssz nyugdíjba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!