Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezért ugye nem rúghatnak ki?

Ezért ugye nem rúghatnak ki?

Figyelt kérdés
Ma elaludtam, és lekéstem a céges járatot (szalagsori meló).

2019. okt. 15. 09:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Csak hogy Mclanet idézzem a Die Hard 4-ből:

"Vannak nagy pillanataim" :D

2019. okt. 15. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

"A kérdező kommentje:

Elvileg semmi gond. Levajaztam a dolgot! Holnap mehet ugyanúgy. Mekkora király vagyok..."

Ha bent is ekkora "mellényed" van, akkor nagyot fogsz csodálkozni és baromira nem fogod érteni, hogy pl. a jövő héten miért mondanak fel Neked egyik pillanatról a másikra.

2019. okt. 15. 16:52
 13/17 A kérdező kommentje:
1 nap hiányzásért nem rúgnak ki! Ha mégis, arról nem én tehetek! Amilyen alja, buta falusi emberek dolgoznak ott.., megnézném, hogy velük 1x sem fordult elő ilyesmi! Odaszóltam 2 főnöknek is, és semmi baj! Egyébként meg a munkámra eddig csak elismerés van! Visszatérve ez a buszt lekéstem, sebaj bemegyek dolog.. Szerintem ilyen gyárakban ez nem így megy! Alapból van 1 scenner a bejáratnál, utána meg nem szambázhatok be a csarnokba úgy hogy nah jöttem.. Itt ha nem mész be, akkor tesznek be mást a helyedre! De ettől függetlenül lehet, hogy bemehettem volna egy 4 órára, csak éppen lesült volna a pofámról a bőr! Én nem vagyok ez az elkesős típus alapvetőn! Régi melólyen 5 hónap alatt jó ha 1x elkéstem, max 2x de csak ilyen 3-5 perceket! Ez viszont most így alakult már.. Szerintem 1-et mindenki hibázhat.. Nagy mellényem pedig baromira nincs.. Poénból írtam azt hogy kicsit provokáljam azt az 1-2 rosszmájút :)
2019. okt. 15. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem vagyok ez az elkesős típus alapvetőn! Régi melólyen 5 hónap alatt jó ha 1x elkéstem, max 2x de csak ilyen 3-5 perceket! "

Akkor jó... Előtte viszont nem írtál magadról semmit - nem lehetett tudni, hogy olyan "nemszeretekdolgozni"- féle link alak vagy, vagy pedig normális.

ha normálisan dolgozol, akkor nyilvánm 1 nap hibázás miatt nem fognak kirúgni - de épp most olvastam, hogy autógyártó cégeknél már egyáltalán nincs hiány és kezdik hagyni elszivárogni az embereket, mivel közeleg egy válság és visszaesett az autógyárak forgalma (van, ahol leépítésekbe is kezdtek már, külföldön)

2019. okt. 15. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

Öcsém, egy gyárban dolgozol, vágod?

Hogy lennél már nagy király? :D

2019. okt. 15. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Amilyen alja, buta falusi emberek dolgoznak ott..,"

Ember ébredj már fel. Te is pont ott dolgozol, ahol ezek a "buta falusiak", nem tudom miért tartod többre magad tőlük. Gyári melós-gyári melós.

Majd akkor királykodj, ha sikerül ebből kimásznod és egy komolyabb munkahelyet találni.

2019. okt. 16. 09:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Dolgoznak ott olyan emberek is, akiket földbe levernék karónak! És persze akadnak normálisak is, elég sok! Ugyanakkor én érezhetem / tarthatom magam többnek ott sok embernél, ehez jogom van! Velük dolgozok az tény, de attól még senki nem tudja rólam, hogy én milyen szerencsétlen okokból kerültem gyártósorra, holott sokkal több lehetnék ennél.. Persze ezt én nyilván nem akarom itt bizonygatni számokra idegen embereknek, mert ők úgyis csak egy egós, gyarmunkás senkinek néznek, a kérdésem után pedig akár munkakerülő szerencsétlennek is! És ezt teljes mértékben ELFOGADOM!! :)
2019. okt. 16. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!