Prostitucioval foglalkozom . Az eletemnel, mindennel jobban utalom. Mi a kiut?
rengeteg alkoholt, nyugtatot, stb. fogyasztok ....
ez egy sokkal nehezebb dolog, mint sokan elkepzelik..
jon e hozzad valaki, nem... csak varod stb.. mit fog veled csinalni.. stb. meddig tart .. mit ker mand ... stb...
3. even csinalom
este a legrosszabb.......... amikor egyedul vagyok.. nem tudok mit kezdeni magammal, szeretnek elaludni es SOHA nem felkellni
28 eves es nem hiszem lesz parkapcsolat, csaladrol nem is beszelve....
minding megadnek egy munkaert amit szeretek, de elerhetetlennek tunik.
erettsegim van es angolul beszelek, ennyi
az elmult evek hianyat nem tudom mit mondok ?? mit csinaltam??
MINDENT megadnek egy normalis mindennapi irodai munakaert
A kérdés kamu.
Azt meg külön megnézném, amikor egy prosti elmegy dolgozni a Dunai Vasműbe, és harmadikán veri a seggét a földhöz amikor kézhez kap - jó esetben - 300 ezret...
Vicc az egész!
Politikust, prostit soha sem fogod tudni a munkára rábeszélni!
Ahha, nagyon utálod az életedet, el bírom képzelni.
De valahogy más lehetőség mégse fordult meg a fejedben!
Eleve van külföld. Mosogatót, takarító, konyhai kisegítőt, eleve mindenhol keresnek (magyarul az olyan munkákat, amiket ők nem akarnak elvégezni), de kis szerencsével még gyermekfelügyeletet is vállalhatsz. Pár százezer forintnyi pénz biztos összejönne.
De itt is vannak nálunk gyárak, ahova folyamatosan embert keresnek. Némelyik még lakhatást is biztosít. Valószínűleg csak egy alacsony minőségű munkásszállón, de akkor is.
És a magyar konyhákon is rendszeresen van üresedés. Óvodák, iskolák, kórházak konyháin. Ahonnan még haza is lehet vinni kaját (mindenhol jut valamennyi).
Kényelmetlen munkák? Igen. De azért az elárul valamit, hogy neked kevésbé kényelmetlen inkább vadidegeneknek széttenni a lábadat.
Ja hozzáteszem, a felsorolt munkákat ki lehet bírni józanul és nyugtató nélkül is.
Úgyhogy nem tudlak sajnálni. És az biztos, hogy a büdös életben nem kéne olyan nő, aki prosti volt.
Meg komolyan, 3 év alatt nem tudtál félrerakni? Ha csak átlagosan napi 1 manusz van 20-ért egy órára, már van úgy 600 ezred egy hónapban! Ha annak csak a felét félreraktad, az 3 év alatt így is több, mint 10 millió!
Megérdemled a sorsod.
#24 "Politikust, prostit soha sem fogod tudni a munkára rábeszélni!"
Parancsolj, itt egy ex-politikus. ;-) Igaz, nem a vasműben dolgozok, hanem informatikusként, de ha az ember nagyon akarja, van kiút. A kérdés az, hogy az embert a szakmával járó negatívumok zavarnák jobban, vagy az alacsonyabb fizetés?
Nem sokkal kesobb lett irodai munkam, ami nagyon jo, nagyon szeretem, milliószor vagy inkább milliárdszor könnyebb, mint férfiakat fogadni az otthonodban....
de nagyon keveset fizet, nem jovok ki belőle, pedig a kiadásaim is negyedeltem pl eladtam az autóm, lemondtam a nyaralásom stb.
de megis továbbra is kell csinálnom
maskepp csinálom mint anno, nagyon megvallogatom kit fogadok es magasan arat emeltem
kevesebb a vendég de legalább jól alszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!