Prostitucioval foglalkozom . Az eletemnel, mindennel jobban utalom. Mi a kiut?
rengeteg alkoholt, nyugtatot, stb. fogyasztok ....
ez egy sokkal nehezebb dolog, mint sokan elkepzelik..
jon e hozzad valaki, nem... csak varod stb.. mit fog veled csinalni.. stb. meddig tart .. mit ker mand ... stb...
3. even csinalom
este a legrosszabb.......... amikor egyedul vagyok.. nem tudok mit kezdeni magammal, szeretnek elaludni es SOHA nem felkellni
28 eves es nem hiszem lesz parkapcsolat, csaladrol nem is beszelve....
minding megadnek egy munkaert amit szeretek, de elerhetetlennek tunik.
erettsegim van es angolul beszelek, ennyi
az elmult evek hianyat nem tudom mit mondok ?? mit csinaltam??
MINDENT megadnek egy normalis mindennapi irodai munakaert
3 év után ebben a szakmában egy valag pénzed kellene legyen. Így nem gond kiszállni. Hagyd abba, csinálj egy OKJ-s akármit, ami érdekel és kezdj el abban dolgozni.
Önéletrajzba meg írd be, hogy hostess voltál, vagy Londonban mosogattál aztán kész.
az erettsegim semmit nem er , tudom, ezzel tisztaban vagyok
angolul is mindenki beszel....
Mindenek előtt egy kósza kérdés: ha ennyire bármit megadnál egy rendes munkáért, akkor miért nem próbálkozol?
"minding megadnek egy munkaert amit szeretek, de elerhetetlennek tunik.
erettsegim van es angolul beszelek, ennyi"
Valóban, nem fognak ennyivel vezető bioinformatikusnak felvenni, de mondjuk egy takarítói állásnál nem hiszem, hogy kötekednének. Meg van még jópár olyan munkakör, amit így is betölthetsz. Azt, hogy az utóbbi 3 évben mivel kerested a kenyered, meg nem kell firtatni. Azt mondod, hogy munkanélküli voltál, és kész.
Ja, hogy a gyártósor mellett, vagy takarítóként egy hónap alatt fogsz annyit megkeresni, amit eddig két jobb este alatt? Akkor el kell döntened, hogy ez megér-e annyit, hogy esténként vadidegeneknek legyél kiszolgáltatva.
"ez egy sokkal nehezebb dolog, mint sokan elkepzelik.."
Én pont azt tudom nehezen elképzelni, hogy valaki ezt könnyen tudja venni. De nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy valakinek ez csak egy semmiség, hogy szétteszi a lábát. De akit ez ennyire megvisel, annak ez egész egyszerűen nem való.
"28 eves es nem hiszem lesz parkapcsolat, csaladrol nem is beszelve...."
És miért nem??
28 évesen azért még nem vagy vénasszony! Az meg, hogy milyen a múltad? Nem fogok hazudni, tényleg nem a legjobb ajánlólevél. De vannak jópáran, akiket nem a múltad, hanem a jövőd érdekelne.
"angolul is mindenki beszel...."
Ja, igen, reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!