Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire szokványos 15 év...

Mennyire szokványos 15 év alatt 1 alkalommal bért emelni? És a 15 éves kezdőbérem 1,3x keresni most 2019ben?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalom munkahelyi pályafutásomat a fizetést illetően. Trollozni felesleges mert csak nyers adatokat közlök, azokon meg nincs mit vitatni.

Belépés éve 2005. Bérem ekkor 98.000 nettó.

Majd semmi emelés 2014-ig. Ekkor kaptunk egységesen mindenki 30% emelést.

Így lett a nettóm 2014ben 130.000.

Majd azóta semmi. Most 19 vége van.

A fenntartó már közölte nem is kíván senki béréhez nyúlni egészen 2022ig, de még az is kérdéses.

Olvasom hogy más helyeken éves szinten van emelés, akár kettő számjegyű is (10% felett).

Itt 15 éve alatt 1x volt emelés.

Most 15 év után a hajdani kezdőbérem 1,3x keresem.

És ez 22-ig nem is fog változni, de lehet még akkor se. (Vagyis az már majdnem 20 év lesz!)

Ha változik is kérdés mennyivel. Bruttó 10.000-el??

Ennyi lenne.

Ez a sztori így mennyire szokványos?

(és ugye a trolloknak: ezek mind nyers tények)

2019. okt. 10. 12:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
58%

Mivel buzzzi vagy Bazsi, menj homibarba dolgozni.

Mégse gyár.

De tudom, zavar ez téged. Fogadd el.

2019. okt. 11. 10:18
 32/37 anonim ***** válasza:
79%

Hát én nem értem az egészet. Fel vagy háborodva, hogy szerinted neked béremelés járna, alacsony a fizetésed, mégsem teszel ellene. Ok, hogy szociális területen dolgozol, és? Ha én ennyit keresnék, ekkorka emeléssel les*rnám a diplomámat meg a végzettségemet, inkább elmennék két-háromszor annyiért akár pénztárosnak vagy bármi másnak.

Nem értem ezt eddig miért nem tetted meg. Ha kilépnél te is, meg a melletted ülő is meg az ő mellette ülő is, és a végén a 15 fő 0 lenne, akkor már csak csinálnának valamit, de ha nem akkor is kit érdekel? Te kiszálltál belőle és kész.

Én már akkor kiléptem a cégtől, mikor láttam, hogy alacsonyabb iskolai végzettségű, jóval fiatalabb emberkéket vesznek fel, mint én, ráadásul alacsonyabb pozícióba. Szóvá tettem a béremelést, persze a válasz az volt most nem tudnak emelni. Hát akkor én kiléptem. Ezt bárki megteheti, senkinek sem kötelessége hogy hülyére vetesse magát.

2019. okt. 11. 15:46
 33/37 anonim ***** válasza:
79%

Kilépni könnyű. Na és hova megyek? Utcát söpörni?

még kasszásnak se vennének fel végzettség nélkül de ha fel is vennének inkább a halál mint az ilyen "munka."

2019. okt. 11. 20:25
 34/37 anonim ***** válasza:
58%

"ő is meg az ő mellette ülő is, és a végén a 15 fő 0 lenne, akkor már csak csinálnának valamit, "

De ez SOHA nem fog megtörténni. 10 körömmel kapaszkodnak én is ők is még ebbe a szarba is.

Az ok? Ugyanaz. Hova mennének? Ahova én. Sehova. Utcát söpörni max.

Így maradnak.

2019. okt. 11. 20:26
 35/37 anonim ***** válasza:
79%
Akkor meg ne panaszkodj, ha nem akarsz vlaltoztatni.
2019. okt. 11. 20:48
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

"ha nem akarsz vlaltoztatni."

Újra és újra ugyanez a semmi nulla duma. Változtatni. És HOVA???????? HOVA az anyám valagába menjek utcát söpörni? Valami szaros gyárba? Máshova kellek? Nem.

Na akkor inkább maradok itt halálomig.

2019. okt. 12. 10:13
 37/37 anonim ***** válasza:
58%
Nekem jó. Csak be a GYKn.
2019. okt. 12. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!