Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akiket már kirúgtak! Mi volt...

Akiket már kirúgtak! Mi volt a főnök indoka?

Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudnak 8 órában lefoglalni, mert nincs annyi feladat.
2019. okt. 5. 11:02
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
A projek amihez felvettek egy tolem kulonallo reszet nem teljesitettek idoben a kollegak, a megrendelo visszatartotta a fizetest, a cegnek nem volt tartaleka igy mivel en voltam csak probaidos, az elvegzett munkat elkertek es azonnali hatallyal elkuldtek, azzal az indoklasal hogy 2 honap mulva nem tudnanak kifizetni.
2019. okt. 5. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös, nem vicc. Ismerős révén kerültem a céghez, de az ismerős aznap nem volt bent és én is akartam még beszélni vele, de a légkört már egyáltalán nem bírtam. Lehetett volna okosabban csinálni, ez tény, de nem azért válaszoltam a kérdésre, hogy jöjjön #5-öske és földbe döngöljön :D
2019. okt. 5. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:
És nálad mi volt a főnök indoka? (Feltéve, ha te is úgy jártál, mint mi.)
2019. okt. 5. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez így igaz. A 9-es válaszoló ügye "perszagú", de keményen.

Én nem hagytam volna.

2019. okt. 6. 05:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as! De "vicc". És nem döngöltelek bele semmibe, csak éppen nem vagy képben a jogszabályokkal, ezt próbáltam jelezni.

Teljesen mindegy, hogy milyen módon kerültél és hova, próbaidő alatt (is) fel lehet mondani. A felmondás egyoldalú jognyilatkozat, nem kell a másik fél beleegyezése. Átadod a munkáltatónak, és "pá"... Nem tarthat vissza, csak és kizárólag a felmondási idő, ami ugye próbaidő alatt nem létezik, attól lesz "azonnali hatályú" a próbaidő alatti felmondás.

Nem kell mindenen megsértődni, és ha nem inged, akkor ne vedd magadra. Az a vicc, hogy a munkáltató nem engedett el. Milyen jogon? Rabláncra vert? Felmondást megírtad, átvette, elszámolsz az átvett eszközökkel, stb., majd elindulsz haza. Ennyi lenne a történet.

2019. okt. 6. 05:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#16 szállj le rólam pls, köszi!
2019. okt. 6. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!