1 hónap után kirugtak a munkából pedig mindent elvégeztem. Más is lehetett a háttérben?
Egyik ismerősőm is ott dolgozik, szinte egy éve. 0 tapasztalattal ment oda.
Én amikor odamentem, már volt egy kevés tapasztalatom. Felvettek, odatettek tanulni, és adtak feladatokat, hogy lássák, hogy gyakorlatban is tudom alkalmazni. Volt ahol kellett segitséget is kérjek, de végül meglett amit kértek.
3 hónapos próbaidőm volt. 1 hónap után mondta a főnököm, hogy nem fejlődök abban az ütemben ahogyan kellene, és kidobott. Váratlanul ért az egész.
Rá pár napra, beszélgettem a munkáról azzal az ismerősömmel, aki ott dolgozik és ugyanazt amit én, és kiderült, hogy vannak egyes dolgok amiket kellene tudjon és nem tud.
1 hét múlva látom, hogy keresnek mást hogy vegyenek fel
Van sok ilyen kérdés itt ugyanezzel kapcsban. Találtam egyet amihez sok komment érkezett. Ott is kirugás lett a vége mert nem fogadták be a többiek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Engem 3 nap után rúgtak ki az új munkahelyről, mert "lassú" voltam, és 3 óra alatt nem 3 raklapot pakoltam le, hanem csak egyet első nap úgy, hogy még soha nem dolgoztam ilyen helyen.
Ez Magyarország. Az ilyen munkahelyet nem kell sajnálni, majd lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!