Egy nő Magyarországon milyen munkával kap Nettó 250 ezer Ft-ot minimum?! Vagy ebben az országban örüljön ha nettó 130-at kap?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 07:25
32/35 anonim válasza:
29, már középsuliban is magamat tartottam el kb 17 éves koromtól mekis fizetésből és mégis van diplomám. Pesten, koleszban laktam, mindent én fizettem. Volt, hogy két napig nem igazán ettem, de nem kerestem a kifogásokat, és most itt vagyok, ahol :)
Nincs igazi anyagi problémám, jól keresek, külföldön elek, csomó felrerakott pénzem van. Aki mindig a szar családi hátteret hozz fel, az csak kifogást keres arra, hogy lusta volt.
Azok, akik a szituban fogják,
33/35 anonim válasza:
#23: igen, ez igaz, de nem ez volt a kérdés. Le is egyszerűsíthettem volna a választ, hogy normális diplomával és alapvető intelligenciával lehet ennél többet keresni, főleg a fővárosban. Nyilván akinek érettségije sincs, mert már 15 évesen ő volt a családfenntartó, annak ez nem fog menni. Persze hogy vannak ilyenek, nálunk gazdagabb országokban is bőven, de azért szeretném remélni, hogy mégis ők vannak kisebbségben a nagy átlagot tekintve (de lehet naív vagyok).
34/35 anonim válasza:
30:
“Egyetem mellett”
Látod, neked fel sem tűnik, hogy teljesen természetesenek veszed, hogy adottak voltak a lehetőségei egyetemre menni. Pedig nem az.
35/35 anonim válasza:
32:
De nyilván nem kellett a családodat segíteni anyagilag, esetleg 1-2 kisebb testvért nevelni, mert pl félárvák voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!