Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy nő Magyarországon milyen...

Egy nő Magyarországon milyen munkával kap Nettó 250 ezer Ft-ot minimum?! Vagy ebben az országban örüljön ha nettó 130-at kap?

Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 07:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

Én nőként legutóbbi munkahelyemen 130k-t se kaptam meg. Teljesítménybér.

Talán programozóként, meg hasonló munkakörökben kap ennyit minimum.

2019. okt. 2. 20:23
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Pénzügy, számvitel, HR, marketing, PR, jog, újságírás, stb. területeken mind-mind nők vannak többségben, és ezek jól fizető szakmák. Vagy a tolmácsok, élsportolók, bejáratott vendégkörű fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök is simán kereshetnek ennél többet. Azért, mert a vidéki zsákfaluban max a prostik keresnek többet nettó 130-nál, nem kell ezt kivetíteni az egész országra. Egy normális diplomával Pesten már pályakezdőként simán többet kapnak a lányok. Ne a világot okold a saját sikertelenségedért, csak rajtad múlna, hogy megugord a 250-es fizu szintjét.
2019. okt. 3. 06:02
 23/35 anonim ***** válasza:
59%

22:

Nem mindenkinek van lehetősége diplomát szerezni és Pesten dolgozni.

Van aki kevésbé szerencsés körülmények közé születik, tehát azért ne vegyük evidenciának, hogy Pest meg diploma.

Mondjuk azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy Pesten ennek még a duplája sem elég, ha saját ingatlant szeretne egyszer.

2019. okt. 3. 06:49
 24/35 anonim ***** válasza:
87%
#23: a körülmények sose probléma. Mondtad volna inkább azt, hogy vannak értelmi fogyatékosok, akik képtelenek tanulni. De ez 1%-nal is kevesebbeket érint.
2019. okt. 3. 07:23
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Valaki mostmar írja le légyszíves, h mennyit keres egy műkörmös?
2019. okt. 3. 08:13
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém egy óra alatt megcsinálja a kezemen a géllakkot zseléerősítéssel, 8ezer ft. Ebből csinál egy nap legalább 10et (látom a naptárját, tudom). Katás, tehát mondjuk iparűzési adóval együtt kb 70 ezret fizet. Anyagköltsége legyen 100ezer havonta (valszeg nincs annyi, ezek a lakkok meg csillogó szarok filléres tételek). Meg fizet a lyukért, ahol dolgozik, havi 200at. Ha 20napot dolgozik egy hónapban, az kb 1,2m, ha jól számoltam. Szerintem nem rossz.
2019. okt. 3. 09:03
 27/35 anonim ***** válasza:
Átlagos szakmunkas fizetes netto 2-3 millió között
2019. okt. 3. 09:06
 28/35 anonim ***** válasza:
#26 Igen, valahogy ugy.
2019. okt. 3. 09:55
 29/35 anonim ***** válasza:
33%

24:

Látszik fogalmad sincs semmiről és elképzelni sem tudod, hogy vannak a tiédnél sokkal rosszabb élethelyzetek.

Hiába akarna valaki tanulni, ha már 15-16 évesen dolgoznia kell, mert annyira szegény a családja.

Tehát akárki akármit is mond, bizony nagyon sokat számít, hogy hova tesz le a gólya.

Mert persze, biztos lehet egyedi példákat hozni, hogy 1-2 ember hogy tört ki tanulással a mélyszegénységből, de ez kb a 0,1 %.

2019. okt. 3. 12:30
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

#29: feleségem is magát tartotta el egyetem mellett és sokan mások is. Van állami képzés, van rengeteg fajta ösztöndíj, van diákmunka, van diakhitel.

Mindenkinek van esélye. Nulláról is.

Nehezebb de meg lehet csinálni.

Ott kell hagyni a családot és elköltözni koliba ha annyira visszahúznak, hogy egy 16-20 évestől várnak anyagi támogatást.

2019. okt. 3. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!