Egy nő Magyarországon milyen munkával kap Nettó 250 ezer Ft-ot minimum?! Vagy ebben az országban örüljön ha nettó 130-at kap?
Nem nyuszika, nem műkörömépítő, hanem kohómérnöki MSc...de ha érdekel idén ismét mérnöki szakra járok a 4. diplomámat (2. mérnökit megszerezni), szakmérnöki, 1/3-a a társaságnak nő, témavezető tanár szintén nő. Ha visszarázódom ebbe a tanulósdiba, akkor a következő 3 évben még egy szakmérnöki lesz.
Volt munkahelyemen a mérnökök kb 40%a nő.
El kéne már felejteni, hogy a nőket csak a smink és a konyha érdekli.
És csak úgy mondom, hogy ismerek személyesen nem egy férfit, aki műkörömépítő( igen, tudom biztos melegek, bár jól titkolják, mert nős is akad köztük gyerekekkel)
Pénzügy/IT területeken, esetleg ezek kombinálásával.
#5-ös, hagyjuk már ezeket a sztereotípiákat pls, hogy nő nem érdeklődhet az IT iránt :) Dehogynem :)
18:
Idéznéd kérlek, hogy hol is írtam olyat, hogy szerintem rosszul keres egy műkörmös?
19:
Nem, nem tudom mire gondoltál, mert csak egy teljesen irreleváns dolgot ideböfögtél.
Ennyire frusztrált vagy, hogy itt éled ki magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!