Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki régóta...

Van itt olyan aki régóta munkanélküli? Hogyan lehet túlélni lelkileg hogy sehova sem kellek?

Figyelt kérdés

Rengeteg pályázat, sehonnan semmi visszajelzés, ha igen, akkor csak belémrúgnak. Teljesen padlón vagyok.

Belefáradtam. Sokszor felálltam, de egyre mélyebbre süllyedek.

Az a legnagyobb baj, hogy kezdem elhinni, hogy semmire sem vagyok alkalmas, csak háztartást vezetni.

Egyedül vagyok két gyerekkel, nehezen viselik ha kitör belőlem a sírás. A férjem elhagyott, beilleszkedett egy új családba. Ez nem érdekel, menjen ha akar, nem kötelező velem lenni, viszont a gyerekeket sem eteti, nem fizet nekik semmit.

Rendes normális nő vagyok, mégsem találok munkát. A végzettségeimben soha nem dolgoztam, amiben gyakorlatom van, abból meg a végzettségem nincs meg.

Csak ingatlanügynökös, meg háromműszakos állások vannak. Ezek egyik sem én vagyok. Még ideiglenesen sem tudom csinálni.

Az is megnyugtató ha ide kiírhatom, de mit lesz így? Soha nem lesz már munkám? Húzzam le magam a wc-n? Másoknak hogy alakult az életük? Félek hogy elveszik tőlem a gyerekeimet ha nem tudom fenntartani magunkat.

És mindenki engem hibáztat. Tehetek én róla hogy nem vesznek fel sehova?

2019. szept. 26. 18:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
88%
Eddig annyit írtál csak, hogy az éjszakai műszak nem megfelelő. Hol laksz? Mi a végzettséged?
2019. szept. 27. 08:55
 22/27 anonim ***** válasza:
91%
Ez engem is érdekelne, a szerződésem járt le tavaly nyáron, nem volt lehetőség hosszabbításra, azóta keresek munkát. Mivel kísérni kell még a gyereket, így nálam is behatárolt a munkaidő, amit tudok vállalni, ez lecsökkenti a lehetőségeket, meg azt vettem észre nem szeretik a túlképzett embereket egyszerűbb munkáknál. Volt 2-3 furcsa interjú, az egyiken konkrétan megkérdezte az egyik, hogy mit kaparok ennyire ezért az állásért, mivel magas a végzettségem ahhoz a fizetéshez, amit ők tudnak adni, nekem a 0-hoz képest, az is jó lett volna, a munka is érdekelt, de másik helyen is akadtak fel rajta, csak finomabban fogalmazva, azt nem értem, ha ez gond akkor minek hívnak be.
2019. szept. 27. 09:07
 23/27 anonim ***** válasza:
84%
Sorold fel, hogy mihez értesz, legalább egy kicsit is. Akkor tudunk okosabbat mondani.
2019. szept. 27. 10:20
 24/27 anonim ***** válasza:
95%

Nyiss caládi napközit, az most nagyon menő. Amúgy 2 gyerekkel egyedül nincsenek túl jó kilátások, mert ha te nem is hiányoznál sokat, a gyerekek betegek lesznek, meg ugye időhöz vagy kötve.

Ismerősöm szoc ellátónál vezető, azt mondja gondozó mindig kell, még azt is felvezik, akinek nincs végzettsége. Házhoz kell járni idős emberekhez, napi 2-3 ember fér bele. Etetni kell őket, segíteni a tisztálkodásban, minimális takarítás, gyógyszereket kiváltani, bevásárolni. Pénz se rossz, meg a mamák mindig adnak kicsit zsebbe is. Persze nem egy leányálom, de munka 8-16-17 óráig.

2019. szept. 27. 10:44
 25/27 anonim ***** válasza:
95%
van egy facebook csoport "Mommy works hungary" érdemes megnézni
2019. szept. 27. 11:05
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én epilepsziás vagyok, én még annyira sem kellek sehova.
2019. szept. 27. 14:12
 27/27 A kérdező kommentje:

Voltam a mekiben, nem vettek fel. Elvállaltam az éjszakait, persze megbeszéltem a gyerekekkel előre, hogy éjjel egyedül lesznek. Oda sem vettek fel.

De azért köszönöm a jótanácsokat.

2019. okt. 25. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!