Valóban már annyi a mérnök, hogy a munkaadók azt nézik hol végzetél és milyen képzésben, nappalin vagy levelezőn?
Figyelt kérdés
Ezt mesélte nekem nem régen egy valaki. Én is keresni próbálok gépész diplomával állást, de itt a Dél-Alföldön nem sok lehetőség van normális állást találni, tapasztalatom meg nem sok van.2019. szept. 24. 16:25
11/13 anonim válasza:
Tőlem soha senki nem kérdezte, hogy milyen tagozaton végeztem, még azt sem, hogy hányasra. Más lehetett ott a gond.
12/13 anonim válasza:
ha nincs munka ott ahol laksz költözni kell
13/13 anonim válasza:
Nevetséges milyen ismerőseid vannak, nekem az ilyen innentől kezdve nem is lenne ismerős.. Valószínűleg csak egy sebzett, semmire nem vitt, boldogtalan és irigy személy. Ne haragudj, hogy ilyet mondok rá, de ilyen őrültséget nem hallottam mostanában. Kérdésedre a válasz: szerintem 45 éves korig van lehetőség mérnöki munkahelyet találni, tapasztalattól függetlenül. E felett már kell lennie tapasztalatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!