Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valóban már annyi a mérnök,...

Valóban már annyi a mérnök, hogy a munkaadók azt nézik hol végzetél és milyen képzésben, nappalin vagy levelezőn?

Figyelt kérdés
Ezt mesélte nekem nem régen egy valaki. Én is keresni próbálok gépész diplomával állást, de itt a Dél-Alföldön nem sok lehetőség van normális állást találni, tapasztalatom meg nem sok van.

2019. szept. 24. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
El kell költözni
2019. szept. 24. 16:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Én is Dél-Alföldön lakom, ttik-s alapdiplomám van, már akkor felvettek ide dologzni, mikor a levelezos mérnökképzés -félénél jártam
2019. szept. 24. 16:35
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem írtad volna le hol élsz, a nevetőgörcs tutira elfogott volna. Nem vagy te egy kicsit kishitű? Ezt a "kedves" ismerősöd meg jól kihasználja... Egy végzett mérnök szinte teljesen mindegy hány éves, azért gondolom nem 60 éves vagy te sem, de nem igaz, még mindig kell mérnök és kelleni is fog. Igaz, hogy itt (én Makón) dolgozom és örülök, hogy itt találtam állást, a legrosszabb része Magyarországnak. Bajban lennék, ha azt mondanák holnap, hogy viszlát, pedig 8 év tapasztalatom van, de akkor nyugatra vagy északra kell költözni családostól. Nem utolsó sorban nincs is a mérnöki diplomába, hogy levelező vagy nappali képzésben tanultál, és még azt is hozzáteszem, hogy az előző munkahelyemen meg kifejezetten örültek levelezősnek, mert sokkal jobban érdeklődtek és a benőtt már a fejük lágya. Szóval nem, nem igaz. Keresgélj és ha nem huszonéves vagy akkor add be olyan helyre ahol nem pályakezdőket keresnek.
2019. szept. 24. 16:44
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó: Benne van a diplomában, hogy levelező vagy nappali
2019. szept. 24. 17:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémben nincs benne.
2019. szept. 24. 17:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
az én diplomámban sincs benne
2019. szept. 24. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne a diplomában a munkarend.
2019. szept. 24. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
tényleg, akkor lehet csak abban a kivonatban van benne, amit adnak mellé, hmmmm mióta itt áll a polcon és fel sem tűnt
2019. szept. 24. 19:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Tényleg csak a supplement-be van benne.
2019. szept. 24. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül az észak nyugati régióban. Jó fizetések vannak, van olyan város ahol még a lakhatásban is segítenek, ha ott vállalsz munkát. Nem munkásszállás, hanem bérlakások kedvezménnyel.
2019. szept. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!