Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyet váltanék. Hol/hogy...

Munkahelyet váltanék. Hol/hogy lehetne megtudni előre, hogy máshol mennyit fizetnének?

Figyelt kérdés
Milyen módszert ajánlotok? Nem szeretnék kevesebbért elmenni, de a hírdetésekben nem adnak meg bért és így sokáig tartana jobbat találni. Más hogy csinálja?

2019. szept. 20. 05:00
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Körbekérdrzek a más cégeknél dolgozó kollégáknál. Valamennyire eleve ismerem a piacot, miután adtam már be pár jelentkezést. Ez a tapasztalat a munkaerőpiacon töltött idővel egyre nő.

Jelentkezel 8-10 helyre, a telefonos interjúnál megkérdezik a fizetési igényed, és megmondják, reális-e, tudnak-e, akarnak-e annyit fizetni

2019. szept. 20. 05:26
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Megkérdezed.
2019. szept. 20. 06:23
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Elküldöd az önéletrajzod. Amikor felhívnak, hogy időpontot egyeztessenek az interjúra, akkor rákérdezel a bérezésre (ha eleve nem mondják meg)
2019. szept. 20. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Leginkább a másik munkahelyen tudhatod meg.
2019. szept. 20. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezni kell
2019. szept. 20. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Hát nem mondják meg. Én sok interjún voltam, mondjak én bért, ők még azt sem mondták meg,hogy ez szerintük reális-e. Csak ott dolgozó ismerősöktől tudhatod meg. Vagy ha fejvadászon keresztül mész, ők tudni szokták.
2019. szept. 20. 10:29
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Ha normál, bejelentett, szellemi munkara gondolsz, akkor telefonban nem fognak bért mondani. Sőt sokszor még az első körös interjún sem. Vagy mondok jobbat, sokszor tőled kérdezik, h mennyi a berigenyed, ami semmit nem mondanak csak simán leirjak a lapjukra.

Sajna nem külföldön vagyunk, ahol már a hirdetésbe is beirjak a bért.

2019. szept. 20. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Interjún.
2019. szept. 20. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy a telefonos interjú során vagy az első körös interjú során megkérdezik. Ha nagyon sok szólni fognak
2019. szept. 21. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!