Miért nem lehet normális munkahelyet találni?
Nagyon idegölő az hogy dolgozik az ember keres 200-300 ezret nem jön ki belőle már hó végén pláne Pesten és még csak spórolni sem lehet. Hogy vegyek így házat meg kocsit később? Amilyen lakásárak vannak ahhoz képest a fizetés semmi. Hol lehet olyan munkákat találni ahol tényleg megvan nettó 500 ezer ft minimum és fel is veszik oda az embert és nem csak az van hogy majd értesìtünk ha te feleltél meg a több száz jelentkező közül. De így tényleg mi értelme van élni hogy sosem lesz egy kertes házra sem pénzem?
26/f
"semmi. Hol lehet olyan munkákat találni ahol tényleg megvan nettó 500 ezer ft minimum és fel is veszik oda az embert és nem csak az van hogy majd értesìtünk ha te feleltél meg a több száz jelentkező közül"
Egyik barátom éppen most kezdett a Knorr-Bremsenél ilyen fizetéssel. Pár hét alatt felvették, pedig semmilyen protekciója nem volt.
Mondjuk vicces, ha ennyire a jövőbe látsz, hogy tudod mennyit fogsz keresni az elkövetkező évtizedekben és tudod, hogy mennyibe fog kerülni egy kertes ház, akkor talán a részvények jövőjébe is belenézhetnél.
A ti elb.szott generációtok miért nem tudja már elfogadni, hogy itt csak annak van háza meg kocsija, akinek vagy a szülei voltak valakik, vagy ő maga valaki?
Mit vársz ettől a kérdéstől, hogy valaki hozzád vág majd 50 milliót?
Milyen végzettséged van?
Fura, de én minimálbérből is félre tudtam rakni autóra, és 300ezret fizetésemből is összejött egy panellakásra és szintúgy 26 vagyok. Valamit nagyon rosszul csinálsz
"Én inkább a saját magam fönőke szeretnék lenni, csak nem tudom hogy honnan teremtsen elő az ember milliókat egy vállalkozás beindításához."
Dolgozz megérte, keveseknek adatott meg, hogy olyan családba született, akik alapból gazdagok. Szerezz esetleg befektetőt, ha van egy jó ötleted, akkor keress támogatót. Senki nem fog csak úgy neked ajándékozni egy céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!