Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jól döntöttem, hogy felmondtam?

Jól döntöttem, hogy felmondtam?

Figyelt kérdés

Közel 5 év közmunka után a mai napon felmondtam a cégemnél. Mindvégig hitegettek , hogy majd előléptetnek magasabb státuszba de tegnap valakinek a csókosát rakták arra a posztra. Engem meg elintéztek annyival, hogy ilyen az élet, nem szabad semmibe biztosra menni. Pedig az elmúlt 5 évben mindig a maximumot teljesítettem, vettem át plusz feladatokat más osztályokról, amikor nem volt dolgom akkor még a gondnoknak is besegítettem a szabad óráimban. A kollégám akit szintén én protezsáltam be már szóba se áll velem mert szintén benyalta magát valamelyik vezetőnél és magasabb helyre került azóta már az utcán se köszön.

Ezektől a dolgoktól annyira besokaltam, hogy a mai napon benyújtottam a felmondásomat. És bízom benne hogy minél hamarabb egy másik normális vállalatnál jobban tisztelni fognak. De jelenleg nagyon magam alatt vagyok.

2019. szept. 18. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megjobban hogy valószínűleg tanultál belőle hogy legközelebb hogy és mit nem kell csinálni..
2019. szept. 18. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és már előbb kellett volna. Fiatalabb koromban én is bennragadtam egy rossz pozícióban, amikor felvettek azt mondták, hogy majd utazom, előadok, van előrejutási lehetőség. Ahhoz képest, amikor később pályáztam bármire, meg sem hallgattak, még az önéletrajzomat sem nézték meg, mentek a csókosok. Hatalmas fluktuáció volt, a fiatal pályakezdők kb. 1 év után leléptek, látták, itt nem terem babér. Én maradtam 4 évig, kár volt.
2019. szept. 18. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már kezdtél besokalni, akkor kelllet volna új munka után nézni és amint talász megfelelőt lelépni. Sok szerencsét a munkakereséshez mindenestre.
2019. szept. 19. 00:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A közmunka ugye csak elírás?

Amúgy jól tetted, előbb kellett volna. Meg esetleg előtte keresni vmi mást, hogy ne munkanélküli legyél.

2019. szept. 19. 06:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Közfogis munka után mennyit kaptál kézhez? 80-90 ezer? Már jóval előbb dobbantanod kellett volna.
2019. szept. 19. 08:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:27

A közfoglalkoztatottak napi 8 óra + x perc ebédszünetért 55-70.000 Ft nettó körül kapnak.

2019. szept. 19. 14:03
 7/8 A kérdező kommentje:
igen 70 ezer netto
2019. szept. 19. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Fúha, nettó 70? Ne haragudj meg de ennyire nem vagy ambiciózus, és még kételkedsz, hogy jó döntés volt-e? Nem tudom hol laksz, hány éves vagy, milyen iskoláid vannak stb, de akárhogy is nézem ez nagyon karcsú. Ha nincs szakmád tanulj ki valamit, és sokkal többre viheted.
2019. szept. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!