Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németben havi 450-500 nettó...

Németben havi 450-500 nettó milyen pénznek számít számít? Mennyire lehet belőle jól kijönni?

Figyelt kérdés

2019. szept. 17. 21:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Bocs, nem akartalak megbántani, én először írtam ide és az idézett két mondatod magas labda volt. Nem kell igazolnod, bizonygatni semmit senkinek, bár tényleg hülyén jön ki ha elolvasom az előzményeket. Tedd azt ami számodra jó. Nyilván aki itthon is megkeresi az általad említett/kérdezett összeget, nem fogja azt mondani hogy menj és csináld. Próbáld ki, ha bejön bejön, ha nem nem, csak időben ismerd fel ha nem működik vagy ha eléd kerül bármilyen jó lehetőség menet közben, használd ki. Sok sikert! #28 voltam.
2019. szept. 23. 19:57
 32/35 anonim ***** válasza:
Még mindig nem egy emberrel beszélgetsz.
2019. szept. 23. 20:01
 33/35 A kérdező kommentje:

74%,75%. Én azt hittem, hogy elsőnek közben emelkedett a %-a. Elnézést kérek mindkettőtöktől!

Felesleges volt ilyesmi kérdést egyáltalán ide kiírni! Sry

2019. szept. 23. 20:10
 34/35 A kérdező kommentje:
De amúgy már bocsi, de ketten tisztára egy emberként írtatok, meg a 75%-os srác akkor miért válaszolt arra, amit én a 74%-os nak írtam? :DEnnyierővel ő is hibás :D
2019. szept. 23. 20:12
 35/35 anonim ***** válasza:
ohhh ja
2019. szept. 24. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!