Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németben havi 450-500 nettó...

Németben havi 450-500 nettó milyen pénznek számít számít? Mennyire lehet belőle jól kijönni?

Figyelt kérdés

2019. szept. 17. 21:12
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

De jó legyen nah akkor 500. Plusz a rezsi. Legyen akkor 700 euró ez így egyben. De én pl ahogy írtam, 2000-2200 eurót keresek. Azaz marad 1300-1500 eurom. Ebből a kaja az legyen havi 500-600eu. És még mindig van 700-900 eurom. Amihez tudok nyúlni. Plusz ha többen mentek akkor több marad. Nah erre varj gombot bro. Hagyjuk a nemjut farhátra sem, meg kollégiumom több kommenteket. Rendes választ akarok érvekkel. Hogy miért is lehetetlen kijönni 2000-2200 euróból. Azt hogy 1200-ból lehetetlen az oké. De erre is azt írjátok hogy az. És ha többet írnék arra is azlenne írva.

Két dologra gondolok. 1: Direkt taszitani akartok engem nemettől mondván hogy nekem ne járjon ki a jó. 2: Szimplán rossz volt hozzátok az élet és magyarban éltek és nem akarjátok hogy más szerencsét próbáljon. Szóval én ezt gondolom. Ha válaszoltok akkor érveljetek is pls. Köszönöm!

2019. szept. 23. 13:47
 22/35 A kérdező kommentje:
Legyen 350 a rezsi.. Akkor is 550-300 eurom. Plusz kajára egy pöppet sokat is irtam. Ja és gondoskodnom sem kell senkiről. Nah akkor miért is lehetetlen kijönni ennyiből??
2019. szept. 23. 13:58
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Ott hibázik, hogy NEM fogsz 2200 eurót keresni.

Amúgy irigykedik a tököm. Saját lakásban lakom, minimál hitelt fizetek rá és 1800 eurót keresek Magyarországon.

2019. szept. 23. 14:39
 24/35 A kérdező kommentje:
Jaja tudom. Magyarországon mindenki ennyit keres :D ismerős..
2019. szept. 23. 15:07
 25/35 A kérdező kommentje:
Miért is nem kapnám meg? Raktáros+targoncás végzettségem van. Itt írod hogy az milyen kevés pénz az az9 2000-2200eu de érdekes.. Nem kapnám meg :D és méghogy nemvagy irigy.. Ha azt írod hogy nem kapod meg vagy keresed úgy hogy nem is ismered az illetőt, az irgységre vall. Mint mikor a kisgyerek a videó alatt amit nézek benyogi hogy faterja cége által 19 évesen milliomos meg a másik gyerek hogy hajopincer 18 évesen és 1,5 milliót kap. Vicc XD. Kimegyek akkor csapattal, de akkor is lesz normális életem. Nekem luxus lenne az a pénz. Nagy terveim amúgysincsenek. Legyen béke, szeretet és jó kaják. Ha már ezek megvannak akkor MÁR minden jó.
2019. szept. 23. 15:17
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Olvasss vissza, én nem írtam, hogy nem elég a kétezer euró, azt írtam, hogy nincs reális képed az albérletárakról, ugyanis 10 éve drágább volt a kollégiumom, mint 100 ezer forint.

Azt meg, hogy nem fuzetnének neked ennyit, onnan tudom, hogy egyrészt ostoba vagy mint a föld, másrészt ezt a kétezret bemondasra találtad ki, miután rámutattunk, hogy a 450 semmire se elég.

De mondom, felőlem oda mész dolgozni, ahova akarsz, pont leszarom. Ahogy azt is, elhiszed-e, amit írok.

Te fogsz jönni 5 év múlva, hogy kétmilliót sikerült félretenni, elég-e.

2019. szept. 23. 16:38
 27/35 A kérdező kommentje:

Ostoba vagyok mint a föld? :D ezt miből is szűrted le? Ha gondolod küldök képet is a végzettségemről.

Egy kérdést tettem fel, hogy kilehet e jönni 1200 euróból kB. Utána feltettem már csak poénból is, hogy nagyjából dupla annyi összegből lehetséges e.

Jött is rá a válasz hogy elég farhátra..

Az hogy te mennyit keresel, ez rám nem tartozik. Ahoz képest viszont hogy mennyire sír a magyar embererk szája.. Ahoz képest én mindig ilyen nagyon jól kereső keménylegényekkel futok össze. De én elhiszem hogy ennyit keresel..

Nem vagyok egy nagykoponya az tény, de kikérem magamnak hogy csak azért mert pályakezdő vagyok és pár dologgal nem vagyok éppen tisztában, ezért ostobának nevezz. Nézelődtem a neten hogy targoncásnak németben 1400-1600 eurót megadnak nettóba, DE ehez adnak szállást is és kaja ellátást. A 2200 talan tényleg túlzás, az max extrém eset lehet. Egyébként meg amit írtam azt a két pontot azt nem külön neked címeztem hahem azoknak a rosszmájúaknak akik havi 3000-re is azt írnák hogy esélytelen.

2019. szept. 23. 16:50
 28/35 anonim ***** válasza:

"Ostoba vagyok mint a föld? :D ezt miből is szűrted le?"

Innen: "Ha gondolod küldök képet is a végzettségemről."

:D :D :D

2019. szept. 23. 18:09
 29/35 A kérdező kommentje:
Ezt az után írtam mikor, már leostobáztál te agyoniskolázott! Azt pedig hogy ha gondolod küldök képet is a végzettségemről, azt azért írtam, mert gondolom de abban a hitben voltál hogy nah a 8 âltalanos gyerek itt faggatozik hogy x összeg elég e, gondolom szakmája sincs a nyomorultnak. Visszaolvasva tényleg talán kicsit ostobán jön ez ki, de amugy minden poént felrevetve, tényleg.. Mi alapján szurted le? Irigy vagy mint a kutya az a te bajod.. Tudom hogyan megy ez.. Valaki tervez valamit, vagy jól akar/fog keresni, azt mindig utaljuk, lenézzük. Magyarok márcsak ilyenek. Nincs pénz és csak az utalkozas megy még a depi. Sok sikert kívánok neked az 1800 euros fizeteseddel!
2019. szept. 23. 19:40
 30/35 A kérdező kommentje:
Az meg hogy a te egyetemed mennyi volt azt ki nem tojja le? Ennyierővel ha nem mérnök vagy vagy isten tudja akkor hanyagold is a külföldi életet. Mintha más azlenne.. Sok munkás meg szalagsoros.. És lám.. Mégis a nagyrésze sosem jön haza. Érdekes
2019. szept. 23. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!