Miért van az, hogy sokan panaszkodnak a Pesti ingatlan árak miatt, de mégsem mennek el Pestről?
Figyelt kérdés
Az egész országban csak Pesten találnak munkát, vagy mi az oka ennek?2019. szept. 17. 16:25
11/15 anonim válasza:
5-ös: nyilván senki sem néz utána, csak elhiszi a másiknak a baromságot.
Munkakörömre Profession.hu-n keresve:
Budapest - 669 álláshirdetés
Zala - 4 álláshirdetés
12/15 anonim válasza:
#11 Zala település vagy Zala megye?
13/15 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert ahol vidéki nagyvárosban olcsónak tűnnek az ingatlanok, ott általában nem véletlenül. Én azt terveztem, hogy ilyen helyre költözöm, mert meglepően alacsony áron láttam lakásokat. Aztán körüljártam a témát és kiderült, azok a részek gyakorlatilag gettók. Vagyis hiába nagyváros, csicsásan felújított kecó (amit itt Pesten nem tudnék megfizetni), csak épp nem ajánlatos sötétedés után végigmenni az utcán.
14/15 anonim válasza:
12-nek üzenem, hogy bár gondolom viccnek szánta, de Zala megye
15/15 anonim válasza:
Ide jönnek csak olyan zenekarok akik érdekelnek. Itt lehet színházba menni. stbstb. Vidéki városban meg lehet menni vmi discoba, aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!