A különböző, nagy állásbörzéket, gáz úgy meglátogatni, ha a munkáltatónknak is van ott standja?
Szoktak lenni ezek az állásbörzék.Ahol én dolgozom, az a cég mindig állít fel standot.
Még sohasem voltam ilyen rendezvényen, de a következőre szeretnék elmenni.
Mennyire gáz, ha a cégtől pár ember, esetleg a főnököm meglát ott?
Igazából, csak szeretnék tisztába lenni a dolgokkal, a piaccal.
Miért veszed el a lehetőséget attól az embertől, akinek nincs állása?
Örülj neki, h van munkad.
Hát én biztos cikinek tartanám, ha összefutnánk ott.
Kellemetlen lenne, mert elvileg semmi rossz nincs benne, sose árt kicsit tájékozódni, de azért mégis csak megjegyeznék, hogy na ez a mi emberünk, de úgy látszik azért keresgél mást is.
Ez olyan, mint mikor kiveszel egy szabadnapot és elárulod, hogy azért mert interjúra mész.
1: Miért venne el bárkitől bármit is? Írta, hogy csak nézelődne és felmérné a piacot.
Egyébként jó kérdés, én is kinéznék ilyenre, pedig van munkám, csak hogy felmérjem a lehetőségeket és kapcsolatokat építsek.
Én megcsinálnám, hogy "kifogom a szelet a vitorlából" :-)
Kimennék, megkeresném a standot és azt mondanám: azért jöttem, hogy megtudjam: erre a pozícióra van-e felvétel (itt a kérdező pozíciója jön) és ha igen, akkor mennyi lenne a fizetés? :D Ebből mindjárt érezhetnék, hogy nem biztos, hogy elégedett vagyok, de egyben utána már nem lenne annyira ciki, hogy kint kavargok a kiállításon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!