Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A különböző, nagy állásbörzéke...

A különböző, nagy állásbörzéket, gáz úgy meglátogatni, ha a munkáltatónknak is van ott standja?

Figyelt kérdés

Szoktak lenni ezek az állásbörzék.Ahol én dolgozom, az a cég mindig állít fel standot.

Még sohasem voltam ilyen rendezvényen, de a következőre szeretnék elmenni.

Mennyire gáz, ha a cégtől pár ember, esetleg a főnököm meglát ott?

Igazából, csak szeretnék tisztába lenni a dolgokkal, a piaccal.

2019. szept. 16. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
10%

Miért veszed el a lehetőséget attól az embertől, akinek nincs állása?

Örülj neki, h van munkad.

2019. szept. 16. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Hát én biztos cikinek tartanám, ha összefutnánk ott.

Kellemetlen lenne, mert elvileg semmi rossz nincs benne, sose árt kicsit tájékozódni, de azért mégis csak megjegyeznék, hogy na ez a mi emberünk, de úgy látszik azért keresgél mást is.

Ez olyan, mint mikor kiveszel egy szabadnapot és elárulod, hogy azért mert interjúra mész.

2019. szept. 16. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1: Miért venne el bárkitől bármit is? Írta, hogy csak nézelődne és felmérné a piacot.

Egyébként jó kérdés, én is kinéznék ilyenre, pedig van munkám, csak hogy felmérjem a lehetőségeket és kapcsolatokat építsek.

2019. szept. 17. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Én megcsinálnám, hogy "kifogom a szelet a vitorlából" :-)

Kimennék, megkeresném a standot és azt mondanám: azért jöttem, hogy megtudjam: erre a pozícióra van-e felvétel (itt a kérdező pozíciója jön) és ha igen, akkor mennyi lenne a fizetés? :D Ebből mindjárt érezhetnék, hogy nem biztos, hogy elégedett vagyok, de egyben utána már nem lenne annyira ciki, hogy kint kavargok a kiállításon.

2019. szept. 17. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális cég esetében nem ciki. Hiszen a karrier-építéshez hozzá tartozik, hogy időnként munkát vált az ember akár cégen belül, akár cégen kívül. Meg miért ne tájékozódhatna az ember egy állásbörzén. Hiszen, egy példával élve: aki autókiállításra megy, mind akar autót venni? Hát persze, hogy nem. Én júniusban mondtam fel. Augusztusban kezdtem el állást keresni. Azzal kezdtem, hogy írtam egy emailt a volt főnökömnek, hogy adjon egy ajánlólevelet. Másnapra ott volt az ajánlólevél az emailjeim között, végére a telszámát is odaírta, hogyha a leendő munkáltatóm esetleg informálódni akarna rólam, fel tudja hívni. Ez lenne a normális hozzáállás munkahely-váltáskor. Csak a magyarok között nem terjedt el. A volt főnököm sem magyar...
2019. szept. 21. 07:16
 6/7 Pupusz ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Csak felméred a konkurenciát, mert tájékozott szeretnél lenni. Nincs benne a munkaszerződésedben gondolom, hogy 24 órában vállalod a bányaló effektust. Meg az sem, hogy életed végéig ott fogsz dolgozni. A piac diktál. Vagy versenyképes az állásod, vagy nem. Vagy versenyképes vagy te magad, vagy nem. Ezt időnként fel kell mérni.
2019. szept. 21. 07:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz
2019. szept. 21. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!