Flowserve (elsősorban) Debrecenben milyen munkahely?
Figyelt kérdés
Milyen a fizetés, a közösség, a leterheltség?
Minden érdekelne, ha tudna valaki írni aki ott dolgozik.
2019. szept. 4. 15:43
1/4 anonim válasza:
2 éve a cégnél dolgozom. Keményen kell dolgozni, van munka bőven. Mondjuk ez csapat függő, de ahol én eddig dolgoztam ott hajtás van. AP nagyon monoton, az AR már Pesten, a GL-hez kell a gógyi. A közösség áll egy összetartó magból és nagyjából a fele nem marad itt 1 évnél tovább. Nagy a fluktuáció. Nem volt diplomám mikor felvettek a céghez, viszont hittek bennem, ez mindenképpen pozitívum. Kis szerencsével van lehetőség cégen belüli mozgásra. Jó a közösség, jó szándékú emberek dolgoznak itt, a főnökök nagyon pozitív, támogató szándékúak, jó itt dolgozni. Ehhez azonban kell kitartás és tanulékonyság hogy itt megragadjon az ember. A fizetés debreceni szinten versenyképes.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az igazán mindenre kiterjedő válaszodat! :)
2019. nov. 4. 08:23
3/4 anonim válasza:
Tudnál esetleg konkrétabbat írni fizetésre vonatkozóan, mire lehet számítani pl 3 év hasonló területen szerzett tapasztalattal?Mit jelent a debreceni szinten versenyképes?
4/4 anonim válasza:
egy fizetési sáv engem is érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!