Új munkahelyen első héten lebetegedtem. Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Hétfőn kezdtem, de már akkor is betegen mentem. Mára már minden bajom van de nem tudom mi a jobb ha bemegyek betegen és esetleg rossz szemmel néznek mert fertőzök vagy 2 nap munka után szólok hogy sajnos ez van.2019. szept. 4. 06:50
1/6 anonim válasza:
Felhivod őket hogy beteg vagy és elmész a háziorvosodhoz.
3/6 anonim válasza:
Gondolom már akkor is látszott, hogy szarul vagy. Felhívod a főnököd és mondod, hogy taknyod nyálad egybe folyik lázas vagy szeretnél orvoshoz menni. Aztán a doki után megint hívd fel, hogy pl a hétre kiírt nagyon sajnálod, de hétfőn újult erővel vágsz neki a munkának. Ez így korrekt szerintem.
4/6 A kérdező kommentje:
Felhívtam, rendes volt, mondta hogy nem tehetek róla csak menjek orvoshoz.
2019. szept. 4. 09:26
5/6 anonim válasza:
De egyáltalán hogy merült fel benned az, h betegen ne otthon legyél?
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nem akartam rögtön ezzel kezdeni mert féltem hogy rosszul reagálnak rá és inkább elküldenek. De elhatároztam hogy nem fogok betegen menni dolgozni mert előző munkahelyemen soha nem mehettem el táppénzre, kb 2x voltam beteg 8 év alatt és az is a szabadságomból ment.
2019. szept. 6. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!