Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyit kéne...

Szerintetek mennyit kéne keresnie egy középiskolai tanárnak?

Figyelt kérdés

Szerintem pont annyit kapnak amennyit megérdemelnek.

Nekem középiskolában szinte 1 értékelhető tanárom sem volt.

Nyugdíj előtt álló emberi hulladék matektanár aki a frusztrációt az iskolában vezette le a tábla előtt valakin.

Szakmai jellegű tanárok kb. soha nem dolgoztak a szakmájukban, semmi relevancia nem volt abban amit tanítottak.

Volt olyan is aki elektonikát tanított, és még diplomája sem volt meg. Egy az egyben felolvasta a tananyagot a lap topról. Volt, hogy rosszul adta le az anyagot, mert 2 törvényt felcserélt amikor diktálta stb.

Szerintem pont annyit kapnak amennyit érnek

2019. aug. 30. 16:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
25%
Ha olyan tanárokról beszélünk , amilyet te leírtál, akkor 100 ezer forintnál nem többet , de azért van pár felelősségteljes tanár is...,mondjuk azoknak sem kéne 200 ezreket kapni...
2019. aug. 30. 16:55
 2/11 anonim válasza:
25%
Hát én nyóc általánost igénylő munkakörbe dógozok, ezér kapok 660-at. Azt mondanám, úgy másfél millió körül kéne nekik.
2019. aug. 30. 16:58
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

Hoppá, hétfőtől suli, fosnak akik pótvizsgán mentek át!

Azért jelentettem a kérdést, ne itt gyűlölködjél hanem otthon anyunak-apunak. Majd kapsz egy nagy pofont :-D

2019. aug. 30. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Havi 5-600e ftot

Legalább ennyit.

2019. aug. 30. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

200-250 netto között.

Nem volt bajom a tanárokkal.

De azért a versenyszférát kipróbáltatnám velük.

Más lenne a véleményük a diákokról és szüleikről.

2019. aug. 30. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A szakmai tanárok egy része azért nem tanár mert az iskolák nem találnak szakembert aki ennyi pénzért tanítana. Egy volt mérnöktanár ismerősöm (faipari szakgimiben) abbahagyta a tanítást mert nettó 240 ezer ft-os fizetes helyett inkább asztalosként dolgozik legalább kétszer ennyiért. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy tanárhiány van és a jó szakemberek akiktől tanulni is lehetne nem az iskolákban vannak.

Egy elitgimiben nagyobb az esélyed egy jó tanárra mint egy utolsó szakgimiben. Persze mindkét oldalra lehetne írni rengeteg ellenpéldát. Én az Apáczaiba jártam és 2 tanár kivételével jó szívvel emlékszem vissza a tanáraimra.

2019. aug. 30. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
250-270 nettó, hamarosan meg is kapják, mert sztrájk lesz (ég a kormány, mert elfogyTak a tNÁROK ÉS NAGY A LÁTONGÁS) és kapnak 40%-os bérfejlesztést.
2019. aug. 30. 23:41
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

250 nettó körül legalább.

Azért van ma alkalmatlanokkal tele ez a pálya, mert akinek volt esze az már mást csinál, aki meg jó tanár alapanyag lenne, az nem tanárira megy, mert nem akar éhen halni.

2019. aug. 31. 10:21
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Bőven elég amit kapnak, sok tanárnak még ez is túl sok!

Színvonaltalan a mostani oktatás, na meg egyébként is rengeteg szabadságuk van és azalatt is kapják a fizetést.

Nettó 150-et adnék nekik.

2019. aug. 31. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 135.000-et kaptam. Ebből nem jutottam előre, elmentem IT céghez 2 nyelvvel.

Sokkal jobban szeretek tanítani, engem nagyon ösztönöztek a diákjaim, a folyamatos fejlődés de ennyi pénzből maximum megélni tudtam volna, azaz albérlet+bérlet+rezsi+kaja ennyi. Nem rossz a versenyszféra, de nem ez volt az életcélom.

Minden képzettebb, kreatívabb kollégám szintén ott hagyta és sajnos az marad, aki nem túl jó szakember, pedig ez így tovább nem fenntartható. Szeretném, ha az én gyerekeimet minőségi tanárok tanítanák (sokat ismerek), de azt is tudom, hogy mind pályaelhagyó mert túl kevés a fizetés :/

27/N

2019. aug. 31. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!