Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik megterhelőbb? A szellem...

Melyik megterhelőbb? A szellemi, vagy a fizikai munka?

Figyelt kérdés

Egyértelmű sokak számára, hogy a szellemi, én szerintem viszont nem. Itt gondolok én az irodai munkára. Mint pl. pár ismerősem irodai dolgozók, beülnek a kényelmes irodába 8 órát nonstop végig gépeznek. Na, aki erre azt mondja, hogy egészséges, az nem teljesen komplett :))

De semmivel sem jobb az, hogy ha pl kimegyek tűző nyáron tetőt csinálni :))

Legyek irodai dolgozó, vagy találjam meg a középutat? Pl. bolt vezető, vagy hasonló?

2008. nov. 15. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
A monotonitás és a stressz a legmegterhelőbb. Keress olyan munkát, ami változatos, de csak akkora legyen a felelősség, amekkorát még viszonylag könnyen tudsz teljesíteni. Pl. ne kelljen két ember munkáját végezni, de azé az egy emberé ne legyen monoton.
2008. nov. 16. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. A fizikai munka elhasználja a szervezetet, és 50-60 éves kor felé fájdalmaid és mindenféle egészségi problémáid lehetnek, amik munkaképtelenséghez is vezethetnek. Ezért jobb a szellemi munka. Persze az irodai munka sem egészséges, de mellette lehet edzeni.
2008. dec. 19. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
szerintem az lesz a legjobb ha nem dolgozol hanem beállsz te is a sorba a segélyért mert az ilyen lusta sz*r emberek úgysem válnak a népesség hasznára
2009. jún. 7. 19:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez már betegesen idióta XD
2009. jún. 8. 04:51
 5/7 A kérdező kommentje:
16 évesen mit dolgozzak te szerencsétlen f*szkalap :D
2009. jún. 8. 04:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Te milyen munkát végzel, hogy sz.remberezed a másikat?

Lehet ám normálisan is válaszolni, nem csak mocskolódni.

2009. júl. 19. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Látom vannak itt is jó primitív emberek akik csak mocskolódni tudnak de értelmes megnyilvánulásaik egyáltalán nincsenek.
2012. febr. 13. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!